Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
[quote=xjohny]Tak to jsem rád, že pružiny sedí. Je stejnej i průměr "drátu"? Měl jsem za to, že jsme vybrali o chlup tužší.[/quote]
Čéče-sedí i průměr drátu kupodivu! Takže ok!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
wolfow napsal:Čéče-sedí i průměr drátu kupodivu! Takže ok!
krásná práce až budeš stahovat ta péra tak držím palce |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:krásná práce až budeš stahovat ta péra tak držím palce vynalezam na to specialni stahovak :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
tafna napsal:vynalezam na to specialni stahovak :)) ja uz som ho vynasiel- zavitova tyc 16 mm. Vacsina ludi robi chybu ze to robi naopak ako sa to ma robit. Spodne rameno sa ma odpojit na strane ramu a nie kolesa! Potom staci strunu stlacit ovela menej... Tu zavitovu tyc davam namiesto tlmica.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Ale-ne,postřeh dobrý. Také jsem měl závitovou tyč místo tlumiče! Jen jsem ted na tu zpětnou montáž dal dolů místo velké podložky provrtaný špalek(fošnu) abych nepoškodil ten krásný lak. I když drobným oděrkám na různých místech se stejně neubráníš... Takže za chodu ihned lackservice!!! Večer sem dám foto jak to pokročilo! Zdar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Paráda Ty jsi prostě borec! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ó,děkuji poníženě! To mě těší... Taky jsem to dělal celý den!!! Největší pakárna:-dostat tam ty pružiny a spodní ramena zároveň - nainstalovat nové prachovky kolem brzdových pístů. Jinak celkem legoland.
|
|
|
|
|
Takže ty kulatý gumový nebo plastový podložky pod péra jsi využil? Jsou tam zapotřebí? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Takže ty kulatý gumový nebo plastový podložky pod péra jsi využil? Jsou tam zapotřebí? Jasně!!! Dal jsem je nahoru-krásně tam šly. Dolů do ramen jsem dal ty staré,co byly původně nahoře-byly jen vystřižené z pryže(takové kroužky) Takže je mám nahoře i dole v gumě.
|
|
|
|
|
Hmm a patří nahoru i dolu nebo jen na jednu stranu? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hmm a patří nahoru i dolu nebo jen na jednu stranu? :) To nevím... Před tím byly jen nahoře,a dole nic. Ale právě se mi zdálo to rameno dole dost zdevastovaný jak to tam chodí kov na kov,písek v tom.... Tak jsem to dal do gumy všude-myslím,že jsem tím nic nezkazil,možná 2mm zvýšil světlost....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OMG, ani chudák převodovka neunikla zběsilé ruce lakýrníka :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
ty gumovy podlozky patri jen nahoru, dolu ne |
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
wolfow napsal:To nevím... Před tím byly jen nahoře,a dole nic. Ale právě se mi zdálo to rameno dole dost zdevastovaný jak to tam chodí kov na kov,písek v tom.... Tak jsem to dal do gumy všude-myslím,že jsem tím nic nezkazil,možná 2mm zvýšil světlost....
Ale teraz sa ti tam bude drzat voda pod tu gumu.
|
|
|
|
|
A viděli jste jak to frézuje to rameno-ten pohyb pružiny a písek zároveň? Ta miska byla plná písku a silničního prachu-takže blátíčko-myslím,že to drželo vodu daleko víc. Myslím,že jsem zas tak nic špatného neprovedl,když jsem ji uložil do měkka. Čas ukáže.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:A viděli jste jak to frézuje to rameno-ten pohyb pružiny a písek zároveň? Ta miska byla plná písku a silničního prachu-takže blátíčko-myslím,že to drželo vodu daleko víc. Myslím,že jsem zas tak nic špatného neprovedl,když jsem ji uložil do měkka. Čas ukáže. mozna tam skus striknout nejakej tuk !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ty vo*e... To je motor jako kráva!!! Moc pěkný. Už se na celýho fajráka těším. Hlavně na ten zvuk!!!
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ty vo*e... To je motor jako kráva!!! Moc pěkný. Už se na celýho fajráka těším. Hlavně na ten zvuk!!! Jířo! Vždyt je to jen půlka motoru co vidíš!!!! Co až bude celej???
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jířo! Vždyt je to jen půlka motoru co vidíš!!!! Co až bude celej??? Jířa to ví :-) Ale když se podívám na to sací potrubí, tak ho má Camaro přeci jen o něco užší. To asi dělá ten dojem ;-) Je to nádhera... Michal... držím palce co můžu!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Neni co dodat. Je to bomba!!!!!!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK