Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:A ty snad plánuješ, že tam budeš vracet starej výfuk a vyhodíš Pypes? :-) Když po té zrzezlé trubce tak toužíš, tak se Jury zeptám no. Nebudu to tam dávat. Ale nikde to nebylo nějak poškozené a hlavně to bylo kompletní. Svody, pak ty sběrnice s tím placatým tlumičem, potrubí s tím zakroucením přez nápravu, pak se to rozdělovalo ke kolům. Ale já ti to ještě říkal dej na to bacha vyhodit to nechci
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Sentinel napsal:No já bych tlumič dal klidně taky pryč....v oktávce mám místo 2 jenom 1 a ještě lazenej nevadí mi to ale když mě bolej zuby jako dneska tak bych to prokop.
Jířa: přesně tak líbí se mi to nepravidelný bublání a po sešlápnutí plynu strašná síla :) no je to ještě daleko do zimy by se snad mohlo aspon ošetřit karoserie a nápravy
Asi budu brát od tomcata1 ten jeho motor teda docela se bojim aby šel jinak letí voknem tak 52klacků :( věřim vám tu tak snad to bude dobrý nikdy jsem nedal tolik za něco u čeho ani nevim jestli to pude Za ty penize koupis v US novy plne osazeny motor s garantovanym vykonem do 250 HP. Jeste to zvaz. Z vlastni zkusenosti tlumic vyfuku doporucuji. Pokud jedes bez tlumicu po meste tak te nikdo neprehledna to je fakt. Pri jizde na delsi vzdalenost si, ale musis dat spunty do usi nebo se zasobit prasky proti boleni hlavy. Upraveno uživatelem úterý 30. března 2010 16:21:22(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Za ty penize koupis v US novy plne osazeny motor s garantovanym vykonem do 250 HP. Jeste to zvaz. nekaz ksefty... je to jeho vec... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
No kdybych viděl a slyšel že běží tak se už nerozhoduju, ale váhám furt když ho nikdo zatim neviděl běžet.
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:No kdybych viděl a slyšel že běží tak se už nerozhoduju, ale váhám furt když ho nikdo zatim neviděl běžet. Tomáš je hračička. A pokud to je preciznost práce stejná jako u té 305ky co má v camaru jako že asi je, tak bych se toho nebál.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Já mu věřim. Jen mi psal že on sám ho neviděl nastartovanej a ani ho nestartoval. Já to vim že jste tu všichni důkladný a precizní. jak jsem psal nemám problém se skoro jakejkoliv den sebral a hned tam ject. Klidně bych dal i něco navíc za ukázku jak jede. Noještě popřemýšlim Ted jsem dodělali přední nápravu tak asi budu koukat po předních pružinách a tlumičích+silentbloky abych ji moch dát zase dohromady a mohla se na ní dát kola a trochu s tim manipulovat jako kárkou :) jen se v těch x dílech ještě nevyznám tak nevim který pružiny a který tlumiče atd... už vi mproč tam původní tlumiče někdo nechal :D Upraveno uživatelem úterý 30. března 2010 19:37:29(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Já mu věřim. Jen mi psal že on sám ho neviděl nastartovanej a ani ho nestartoval. Já to vim že jste tu všichni důkladný a precizní. jak jsem psal nemám problém se skoro jakejkoliv den sebral a hned tam ject. Klidně bych dal i něco navíc za ukázku jak jede. Noještě popřemýšlim
Ted jsem dodělali přední nápravu tak asi budu koukat po předních pružinách a tlumičích+silentbloky abych ji moch dát zase dohromady a mohla se na ní dát kola a trochu s tim manipulovat jako kárkou :) jen se v těch x dílech ještě nevyznám tak nevim který pružiny a který tlumiče atd...
už vi mproč tam původní tlumiče někdo nechal :D covece jses nejak rychlej s tou napravou!! co jsi s ni delal?
|
|
|
|
|
No odstrojili jsme ji očistili a ted ji nechám opískovat tak jsem si řikal že bych si zatim nechal poslat všechno na přední nápravu abych si udělal aspon pojízdnej vozejček...akorát jsem zjistil že tam nemám třmeny takže asi koupim nějakou sadu už s kotoučema.
Ted jsem tu koukal na videa a prohlížel vaše vlákna....sakra já chci taky už mít aspon z polovic co máte :(
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:No odstrojili jsme ji očistili a ted ji nechám opískovat tak jsem si řikal že bych si zatim nechal poslat všechno na přední nápravu abych si udělal aspon pojízdnej vozejček...akorát jsem zjistil že tam nemám třmeny takže asi koupim nějakou sadu už s kotoučema.
Ted jsem tu koukal na videa a prohlížel vaše vlákna....sakra já chci taky už mít aspon z polovic co máte :( Měl jsi ještě počkat a koupit pojízdnej kus
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Sentinel napsal:No odstrojili jsme ji očistili a ted ji nechám opískovat tak jsem si řikal že bych si zatim nechal poslat všechno na přední nápravu abych si udělal aspon pojízdnej vozejček...akorát jsem zjistil že tam nemám třmeny takže asi koupim nějakou sadu už s kotoučema.
Ted jsem tu koukal na videa a prohlížel vaše vlákna....sakra já chci taky už mít aspon z polovic co máte :( dockej casu jako husa klasu, alespon budes mit auticko pekne od sroubecku... |
|
|
|
|
|
Jířa: já bych rozebral i ten pojízdnej :) spodek teda nechám asi opískovat a karoserii jak ji nejlíp ošetřit? sundat původní barvu/tmel a začít stejně?vyrovnat tmelem atd atd? sejki: jo to budu mít , spíš budu pyšnej že je to moje dílo :) naštěstí na to nejsem sám jsme 3 občas 4.... Ještě musim vyčistit vnitřek vypadá to tam jak když tam vybouchla ovce samý cáry a chlupy Upraveno uživatelem úterý 30. března 2010 20:42:39(UTC)
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Jířa: já bych rozebral i ten pojízdnej :) spodek teda nechám asi opískovat a karoserii jak ji nejlíp ošetřit? sundat původní barvu/tmel a začít stejně?vyrovnat tmelem atd atd? sejki: jo to budu mít , spíš budu pyšnej že je to moje dílo :) naštěstí na to nejsem sám jsme 3 občas 4.... Ještě musim vyčistit vnitřek vypadá to tam jak když tam vybouchla ovce samý cáry a chlupy nech to opiskovat cele, pak pouzij epolex S2300, na dutiny REZOL 2000, epolex, vosk. |
|
|
|
|
|
sejki : dobře díky dám na radu zkušenějšího....jen mě 79targa upozornoval že ten co to bude dělat to může po**** např střechu atd...ty tenčí plochy proto se právě ptám
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Sentinel napsal:sejki : dobře díky dám na radu zkušenějšího....jen mě 79targa upozornoval že ten co to bude dělat to může po**** např střechu atd...ty tenčí plochy proto se právě ptám jestliu ti muzu poradit tak strrechu dvere a kapotu nenech piskovat!!!! kdyz uz, tak nejakym barvozerem sundej barvu a pak teprv nechat liznout tim piskem at ti to zbitecne nepokrivej. a co se tyce tech dutin tak samozrejme az po laku!!!!
|
|
|
|
|
Ted jsem tu koukal na videa a prohlížel vaše vlákna....sakra já chci taky už mít aspon z polovic co máte :( ja tu napravu taky nechal piskovat, pak zaklad, barva, vsechny cepy , silentbloky, repasni sady do brzdicu, desticky atd a jsem na 15tis. kč
|
|
|
|
|
tafna :Ok udělám to tak...já slyšel teda jen o střeše a dveřích...kapota mě nenapadla přišla mi docela silná ale dobře....na netu sem našel návod jak si někdo sám pískoval verolexa tak si to pročítám ale asi si to stejně nechám udělat od někoho...může sem dát odkaz jestli teda to už někdo neznáte
Na 15tis? všechno jako třmeny,silentb,destičky kotouče atd? bych řek že to vyjde víc
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:tafna :Ok udělám to tak...já slyšel teda jen o střeše a dveřích...kapota mě nenapadla přišla mi docela silná ale dobře....na netu sem našel návod jak si někdo sám pískoval verolexa tak si to pročítám ale asi si to stejně nechám udělat od někoho...může sem dát odkaz jestli teda to už někdo neznáte
Na 15tis? všechno jako třmeny,silentb,destičky kotouče atd? bych řek že to vyjde víc je to opravdu zbitecne takove velke veci si piskovat sam !! me jen kastle prisla na 2500,- co se tyce te napravy tak kotoce jsem mel hezke a brzdice jsem nechal otriskat. az mi prijde pristi tejden balik tak to nafotim co vsechno a dam to sem.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Tak pokial ti nestaci co do toho dal Tafna,tak tam mozes dat aj viac prachov. Zalezi na kolko sa citis.
|
|
|
|
|
No kotouče tam mám ale ne brzdiče...a nevim jestli ty kotouče můžu ještě použít...když tam byla původně V6 a ted tam dám V8 neměl by se změnit i rozměr kotoučů?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Sentinel napsal:No kotouče tam mám ale ne brzdiče...a nevim jestli ty kotouče můžu ještě použít...když tam byla původně V6 a ted tam dám V8 neměl by se změnit i rozměr kotoučů? Kotuce budu stejnych rozmerov. Ale stare by som tam urcite nedaval.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:No kotouče tam mám ale ne brzdiče...a nevim jestli ty kotouče můžu ještě použít...když tam byla původně V6 a ted tam dám V8 neměl by se změnit i rozměr kotoučů? skusim se ti poptat po starsich brzdicich. nove bych nekupoval urcite! precijen je to jen kus zeleza ktere se neoptrebovava tak ze repasovane budou stejne tak dobre jako nove a za mnohem min penez!!! s temi kotouci nevim no.... ja je mel moc pekne na to abych musel davat nove. oni nejsou drahe!! ale cesta asi bude :(
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:sejki : dobře díky dám na radu zkušenějšího....jen mě 79targa upozornoval že ten co to bude dělat to může po**** např střechu atd...ty tenčí plochy proto se právě ptám www.svyp.cz tam to necham udelat ja, mam na ne dobre reference, delaj hodne veterany a maji s tim zkusenosti, sam pan je ochotny a rikal ze plochy urcite nepromacknou jelikoz na to pouzivaj jemnou strusku a nizkej tlak... maji s tim uz zkusenosti a jak rikam jeden kluk co mu to piskovali tak mu taky delaly strechu atd a maximalni spokojenost, jinak chteji 4-8 tis za cele auto.... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:www.svyp.cz tam to necham udelat ja, mam na ne dobre reference, delaj hodne veterany a maji s tim zkusenosti, sam pan je ochotny a rikal ze plochy urcite nepromacknou jelikoz na to pouzivaj jemnou strusku a nizkej tlak... maji s tim uz zkusenosti a jak rikam jeden kluk co mu to piskovali tak mu taky delaly strechu atd a maximalni spokojenost, jinak chteji 4-8 tis za cele auto.... jestli to je jak rikas tak to je taky slusne!! jinak o tehle problematice by mohl HonzaT vypravet !!! rekli mu ze to umeji a na konec mu to pomlatili a rekli si 15tis. fuj
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Sentinel napsal:No kotouče tam mám ale ne brzdiče...a nevim jestli ty kotouče můžu ještě použít...když tam byla původně V6 a ted tam dám V8 neměl by se změnit i rozměr kotoučů? Vim o jednom camaru co bude mit komplet nove brzdy, tak ty puvodni urcite rad proda za hubicku jo a jeste ma na prodej BB motor kompletni jen bez kliky ......
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK