Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Camaro se po laku vrátilo do pelíšku a práce na ustrojení pokračují
|
1 uživatel blahořečil Cestovatel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Camaro se po laku vrátilo do pelíšku a práce na ustrojení pokračují
Paráda! jak barva, tak ty celočervený světla s plastem mezi nima, to se mi fakt líbí |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Camaro se po laku vrátilo do pelíšku a práce na ustrojení pokračují
zdarek koukam ze se nenudis,mas to pekny na karbec jsem nezapomel jen neni kdy se k tobe vypravit ty svetla jsi kupoval nove i s krytkou na nadrz ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tý jo :d/ akorát jsem si minulej tejden říkal že by se mi líbily celý červený světla :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jsem zvědav jak to bude vypadat celé až se pochlubíš dalšíma fotkama. Takhle zezadu zatím na jedničku, hlavně ten celočervenej "pruh", nádherný. Jen mi bude chybět to světýlko na palubce...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
pěkná práce , už mám ty věci z USA na motor čus. Upraveno moderátorem sobota 6. listopadu 2010 20:02:59(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Světla jsou původní jen jsem je zrenovoval a nechal červeně nastříkat. "Okolojedoucí" Ta vnitřní světýlka mám schovaná, možná je ještě použiji. Postupně jak budou práce pokračovat přidám pár fotek. Mám připraveno i pár tuningových drobností.
|
|
|
|
|
Práce na sestavování Camara pokračují díky některým vícepracem a nutnosti ruční výroby některých chybějících dílů pomaleji než jsem si původně představoval. Nejvíce mě zdrželo přestříkání podvozku protože barva neladila s karosérií. Pracuji také na různých tuningových úpravách např. náhrada gumy za nerez Jednu drobnůstku jsem umístil za Master cylinder. Kdo netuší, je to brake lock.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To by mě zajímalo, jak to vlastně funguje, když brzdové okruhy jsou křížem? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Chyba, jeden okruh jsou přední kola a druhý zadní. Jinak by nefungoval omezovač tlaku.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Aha, vycházel jsem z obecného typu dvoj-okruhových brzd. Ale myslel jsem si, že je to děláno předek-zadek. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mám tady další možné konstrukční řešení zadního stabilizátoru. Neměl by tam být možný problém s nadměrným zatěžováním podlahy, protože stabilizátor je ukotven v pevném profilu.
|
|
|
|
|
Panejo, i ty kotouče vzadu Kdy to vytáhneš na okruh? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Pěkný kouká že jedeš to je tempo to já ne a ne se zatim hnout
|
|
|
|
|
Vzhledem k tomu, že jsem to chtěl mít hotové před zimou, tak tempo nic moc. Nejvíc zdržují subdodavatelé.
|
|
|
|
|
u mě to taky nejde podle plánu :) ale tvoje tempu a dalších tady je daleko lepší :)
|
|
|
|
|
Aby to nevypadalo, že nic nedělám, tak přikládám alespoň jedno foto dokompletovaného motoru. Vše trvalo trochu déle , protože jsem musel zase doobjednájat nějaké drobnosti které zůstali na západu čech. Ještě mi chybí regulátor tlaku paliva od kterého se mi vrátil jen držák a budu moci provést testovací start.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Aby to nevypadalo, že nic nedělám, tak přikládám alespoň jedno foto dokompletovaného motoru. Vše trvalo trochu déle , protože jsem musel zase doobjednájat nějaké drobnosti které zůstali na západu čech. Ještě mi chybí regulátor tlaku paliva od kterého se mi vrátil jen držák a budu moci provést testovací start.
Na co tam mas tu velkou hnusnou krabici s tema klapkama, kdyz nemas kompresor? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Koukám, že tam vzadu prosvítá barevný motiv Camara, vypadá to dobře! :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mě se to líbí i bez toho kompresoru :) budeš to mít celý nad kapotou nebo zapuštěný jak si to měl předtim?
|
|
|
|
|
Ten Scoop tam byl a zase bude koukat z pod kapoty ven. Časem odhalím celou barevnou kreaci. Je mnohem střízlivější než byl původní záměr.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
moc pekne sice taky nejsem fanda scoopu ale to je kazdyho vec. nemohl by jsi dat vic fotek toho motoru? hlavne zepredu. dik
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Moc pěkný. Chápu že když už máš tu díru v kapotě tak jí tam checháš:-) Navíc to nění žádná obluda narozdíl od jiných. Jak máš dělaný ten line lock? Čerpadlem nebo jen škrtíš zadní větev brzd?
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Moc pěkný. Chápu že když už máš tu díru v kapotě tak jí tam checháš:-) Navíc to nění žádná obluda narozdíl od jiných. Jak máš dělaný ten line lock? Čerpadlem nebo jen škrtíš zadní větev brzd? Je to tohle zařízení http://www.summitracing.com/parts/SUM-760000/. Po sešlápnutí a uvolnění brzdy zůstanou zabržděná přední kola. tafna - máš na mysli nějaký konkrétní detail?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hlavne me zajima to barevne sladeni. asi az tam budes mit i servo pumpu. tak nejak nafotit dokola :D
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK