Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Notak dobře.... Koupil za 110. Vzali zpět za 65. Stačí? Bylo to den ode dne míň a míň. Kdybych váhal ještě pár dnů,už bych asi začal renovovat černýho. Nic by mi nezbylo. Má nabídka byla zprvu že za 100-(vydělali by 10 bez práce,myslím že slušný),ale 10 jim nestačí-kde žiješ! Řekl jsem vše na rovinu,že jsem si to prostě rozmyslel a že chci něco jiného,pojízdného. Uznal jsem chybu a myslel že desítka je slušná kompenzace. Ale to jsem se spletl.I dvacka by se dala ustát,ale 45,slovy čtyřicetpět tisíc korun-je silný kafe.Bez práce za měsíc-slušný vývar. Jak se dozvěděli že chci auto od Ivoše,tak už s nimi nebyla vůbec řeč....Ale moc,moc jsem toho Ivoušovýho chtěl-tak jsem řekl,dobře,ale ta křivda ve mě bude už navždy. A potom,naházel bych do toho určitě víc než do zlaťáka,to je jistý. GV-prostě nikdy více! no ty krávo...docela mě tu překvapujete, já s GV neměl nejmenší problém, ba naopak, všechno krásně rychlé, ochotní, auto za ty peníze naprostá krása (vemte si, že jsem na něm zatim nic zásadního neudělal, jen pár drobnůstek), i do Práglu mi ho dotáhli do té jejich pobočky, nechali mi ho tam než sem vyřídil papíry a pak přímo odtamtud odjel "po svých". Ale je pravda, že jsem ve své podstatě neměl žádný problém, nestandard či nějakou jinou "vychytávku". To s tim vrácenim za půlku je pořádná prasárna, ale zas...jak říkají ostatní, nad timhle člověk nesmí přemejšlet nebo se zblázní, každýmu už se nějaká podobná "legrácka" povedla a teď máš nejlepší lék, ne? Parádní V8, snad i bez zásadnějších problémů:)
|