Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<34567>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline hd1903  
#101 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 22:31:39(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
wolfow napsal:

No Ivoš jim zkoušel domluvit-jelikož se znají-ale nepochodil,řekl bych spíš naopak. Jo,už to bliká. Na volantě zespoda je takový spínač a ten to dělá. Přepl jsem ho a přestalo to-asi jsem o něj zavadil nevědomky... Asi to má být na výstražné-a nefunguje-potom to dělá tu rotyku!

Jo tak no co už..nikdy nevíš jak by kdo reagoval, myslím, tím, že se na to Ivo u nich ptal..tak hlavně že jezdí a je vše OK :-)
Offline wolfow  
#102 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 22:47:06(UTC)
wolfow

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
Jasnačka! Zítra ho vezu ke kamarádovi na výfuk-komplet ho natáhne z nerezu. Už se těším až se někde setkáme a bude nás víc! To bude řádná bublanina!!!Piisk
Offline hd1903  
#103 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 22:58:54(UTC)
hd1903

wolfow napsal:
Jasnačka! Zítra ho vezu ke kamarádovi na výfuk-komplet ho natáhne z nerezu. Už se těším až se někde setkáme a bude nás víc! To bude řádná bublanina!!!Piisk

Ses do teho pěkně obul :-)Si někde schovej ty co tam máš, třeba se jednou budou hodit...
Offline wolfow  
#104 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:02:09(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

Je to dost rezatina,ale asi jo. Máš recht. Tomcat sehnal kontakty na lidi co se v tom vrtali na Slovensku,tak se chystám jim zavolat,ať zjistím trocha historie!Hmmm
Offline hd1903  
#105 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:04:43(UTC)
hd1903

wolfow napsal:
Je to dost rezatina,ale asi jo. Máš recht. Tomcat sehnal kontakty na lidi co se v tom vrtali na Slovensku,tak se chystám jim zavolat,ať zjistím trocha historie!Hmmm

Nikdy nevíš, kdy se ti to může hodit...to dáš pryč i ty tlumíče výfuku??Jo četl jsem že někdo o tvém autě ví, paráda, aspon něco :-)
Offline wolfow  
#106 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:21:04(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Nikdy nevíš, kdy se ti to může hodit...to dáš pryč i ty tlumíče výfuku??Jo četl jsem že někdo o tvém autě ví, paráda, aspon něco :-)

No,ono je to svedené za svody do jedné roury a pod nádrží napříč je jeden dlouhý tlumič-(spíš rezonátor podle průměru) a ztoho už vede jen roura ke koncovce.
Ctěl bych to vést 2ma cestama až nakonec(samozřejmě je mezi sebou propojit kvůli vyrovnání tlaků).Uvidíme. Zdá se mi to přiškrcený-jedna roura na osmiválec 400cu.i.!
Offline xjohny  
#107 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:29:05(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
wolfow napsal:
No,ono je to svedené za svody do jedné roury a pod nádrží napříč je jeden dlouhý tlumič-(spíš rezonátor podle průměru) a ztoho už vede jen roura ke koncovce.
Ctěl bych to vést 2ma cestama až nakonec(samozřejmě je mezi sebou propojit kvůli vyrovnání tlaků).Uvidíme. Zdá se mi to přiškrcený-jedna roura na osmiválec 400cu.i.!
A katik tam neni? Podle popisu to přesně odpovídá ještě originálnímu stavu. Ale chybí katalyzátor :)
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#108 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:34:39(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

Jestli si to dobře pomatuji tak tam jak se to do svodů spojuje tak tam máš dlouhej tlumič :-)kat. to myslím není a vzadu to bude tlumič, rezonátor by dal větší dunivej zvuk a myslím, že by nebyl oválnej..
Offline wolfow  
#109 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:38:35(UTC)
wolfow

xjohny napsal:
A katik tam neni? Podle popisu to přesně odpovídá ještě originálnímu stavu. Ale chybí katalyzátor :)

No,kat tam není. A asi ani nebyl. Žádné pozůstatky(sváry,vsazená roura) tam ani po něm nejsou. Ale Tomcat psal,že má sidepipes z mého auta! Tak sakra,jak to asi bylo? Možná někdo demontoval sidepipy,a dal tam nějaký starý origo výfuk z jiného auta...Zatr!
Offline wolfow  
#110 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:42:41(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Jestli si to dobře pomatuji tak tam jak se to do svodů spojuje tak tam máš dlouhej tlumič :-)kat. to myslím není a vzadu to bude tlumič, rezonátor by dal větší dunivej zvuk a myslím, že by nebyl oválnej..

Ne,ne jak se to spojuje není nic-furt jen roura stejného průměru až za nápravu-a tam-souběžně s nápravou pod nádrží je kulatý cca 1m dlouhý rezonátor.No nekecám-fakt!!!Juj
Offline hd1903  
#111 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:43:22(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

No,kat tam není. A asi ani nebyl. Žádné pozůstatky(sváry,vsazená roura) tam ani po něm nejsou. Ale Tomcat psal,že má sidepipes z mého auta! Tak sakra,jak to asi bylo? Možná někdo demontoval sidepipy,a dal tam nějaký starý origo výfuk z jiného auta...Zatr!

:-)))) no vidíš, tak tam dej zase sajdy :-)
Offline wolfow  
#112 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 23:54:47(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

:-)))) no vidíš, tak tam dej zase sajdy :-)

Hmm.Teď když už jsou prodaný!!!(XJohny!)!Ani nemluvit

Upraveno uživatelem neděle 26. dubna 2009 23:56:57(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline xjohny  
#113 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 0:14:47(UTC)
xjohny

wolfow napsal:
Hmm.Teď když už jsou prodaný!!!(XJohny!)!Ani nemluvit

Jáááá??? To Jířa Styd se
Camaro se rozskočilo...
Offline tafna  
#114 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 0:40:09(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
wolfow napsal:

ty to mas strikacku???
Offline tomcat1  
#115 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 10:32:45(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
wolfow napsal:

Ne,ne jak se to spojuje není nic-furt jen roura stejného průměru až za nápravu-a tam-souběžně s nápravou pod nádrží je kulatý cca 1m dlouhý rezonátor.No nekecám-fakt!!!Juj

S Milanom, na ktoreho som ti dal kontakt sme z toho demontovali sidepipy. Boli osadene tak ze prilis znizovali svetlu vysku. Ja som mu potom dal zanovne dualne vyfuky z mojho Camara. Ale on medzitym pozvaral henten vyfuk z toho co mal ...

A ten Fero, co som ti dal kontakt ma aj fotodokumentaciu renovacie.

Upraveno uživatelem pondělí 27. dubna 2009 10:35:17(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline wolfow  
#116 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 12:44:33(UTC)
wolfow

tomcat1 napsal:

S Milanom, na ktoreho som ti dal kontakt sme z toho demontovali sidepipy. Boli osadene tak ze prilis znizovali svetlu vysku. Ja som mu potom dal zanovne dualne vyfuky z mojho Camara. Ale on medzitym pozvaral henten vyfuk z toho co mal ...

A ten Fero, co som ti dal kontakt ma aj fotodokumentaciu renovacie.

Ahááá.... Tak to posvářel dost hezky,vypadá to jak z fabriky!Hurraa
Offline Okolojedouci  
#117 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 15:05:31(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
wolfow napsal:
Notak dobře.... Koupil za 110. Vzali zpět za 65. Stačí? Bylo to den ode dne míň a míň. Kdybych váhal ještě pár dnů,už bych asi začal renovovat černýho. Nic by mi nezbylo.
Má nabídka byla zprvu že za 100-(vydělali by 10 bez práce,myslím že slušný),ale 10 jim nestačí-kde žiješ!Styd se Řekl jsem vše na rovinu,že jsem si to prostě rozmyslel a že chci něco jiného,pojízdného. Uznal jsem chybu a myslel že desítka je slušná kompenzace. Ale to jsem se spletl.I dvacka by se dala ustát,ale 45,slovy čtyřicetpět tisíc korun-je silný kafe.Bez práce za měsíc-slušný vývar. Jak se dozvěděli že chci auto od Ivoše,tak už s nimi nebyla vůbec řeč....Ale moc,moc jsem toho Ivoušovýho chtěl-tak jsem řekl,dobře,ale ta křivda ve mě bude už navždy. A potom,naházel bych do toho určitě víc než do zlaťáka,to je jistý. GV-prostě nikdy více! Doprrr

no ty krávo...docela mě tu překvapujete, já s GV neměl nejmenší problém, ba naopak, všechno krásně rychlé, ochotní, auto za ty peníze naprostá krása (vemte si, že jsem na něm zatim nic zásadního neudělal, jen pár drobnůstek), i do Práglu mi ho dotáhli do té jejich pobočky, nechali mi ho tam než sem vyřídil papíry a pak přímo odtamtud odjel "po svých". Ale je pravda, že jsem ve své podstatě neměl žádný problém, nestandard či nějakou jinou "vychytávku". To s tim vrácenim za půlku je pořádná prasárna, ale zas...jak říkají ostatní, nad timhle člověk nesmí přemejšlet nebo se zblázní, každýmu už se nějaká podobná "legrácka" povedla a teď máš nejlepší lék, ne? Parádní V8, snad i bez zásadnějších problémů:)
Offline xjohny  
#118 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 15:27:20(UTC)
xjohny

Tak ty máš víceméně vozidlo ve velmi dobrém stavu (realitu ukáže až čas) a každý správný obchodník jedná se zákazníkem jak v bavlnce, pokud mu chce něco prodat. To je samozřejmé.
To, co se tu řeší jsou vozidla, která prodávají v řádu 100-150tis, takže tam se dají problémy víceméně čekat. Já je nijak pomlouvat nechci, to auto jsem draze nekoupil, tak jsem od něj ani zázraky nečekal, ale ta ryzí "obchodničina", kteoru si prošel wolfow je poněkud mrzutá no..
Camaro se rozskočilo...
Offline Okolojedouci  
#119 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 16:12:51(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
xjohny napsal:
Tak ty máš víceméně vozidlo ve velmi dobrém stavu (realitu ukáže až čas) a každý správný obchodník jedná se zákazníkem jak v bavlnce, pokud mu chce něco prodat. To je samozřejmé.
To, co se tu řeší jsou vozidla, která prodávají v řádu 100-150tis, takže tam se dají problémy víceméně čekat. Já je nijak pomlouvat nechci, to auto jsem draze nekoupil, tak jsem od něj ani zázraky nečekal, ale ta ryzí "obchodničina", kteoru si prošel wolfow je poněkud mrzutá no..

Mrzutá? To je pořádná čuňárna, docela mě to zamrzelo, přišlo mi, že pánové z GV jsou rádi, že ty auta dostávají mezi lidi, že to je jen takový "byznys pro radost", takže tyhle obchodní praktiky jsou celkem slušným překvapením.

Ano, doufám, že té reality, kterou ukáže čas, se nebudu muset až tolik děsit. A mimochodem, do těch 150 se taky víceméně vejdu, ale zatím jsem opravdu nenašel žádný zásadní problém, začínám pomalu věřit, že jsem měl jen štěstí.
Offline xjohny  
#120 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 17:10:28(UTC)
xjohny

Tak, dnešním dnem oficielně umřela značka Pontiac :((((
Camaro se rozskočilo...
Offline Havlas  
#121 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 19:46:16(UTC)
Havlas

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 139

Můj "nejveselejší" zážitek při kupování mého auta. Tak se bavíme v jakém stavu to auto je. No lak je v prde..., ale jinak je auto naprosto OK, jestli si ho vezmu. Já že asi jo ale vezmu si technika, ať se na to podívá. Tak při další návštěvě s technikem se hned zeptal na stav, ať to řeknou rovnou, že to pozná. A zase lak v .... ale jinak OK. Tak to natočte. Hmmmmm ale ten motor de tak na 6 válců. To není pravda, ten je naprosto OK. Zajímavý výraz na tváři technika. Tak omrknem zbytek. Jó, ostatní je asi OK ale ten motor je na generálku. Né, to není pravda atd. Po rozebrání motoru mi ukázal vačku. 3 vačky omletý dokulata. Skutečně jel na 6 válců.
Offline hd1903  
#122 Odesláno : pondělí 27. dubna 2009 21:56:10(UTC)
hd1903

Havlas napsal:
Můj "nejveselejší" zážitek při kupování mého auta. Tak se bavíme v jakém stavu to auto je. No lak je v prde..., ale jinak je auto naprosto OK, jestli si ho vezmu. Já že asi jo ale vezmu si technika, ať se na to podívá. Tak při další návštěvě s technikem se hned zeptal na stav, ať to řeknou rovnou, že to pozná. A zase lak v .... ale jinak OK. Tak to natočte. Hmmmmm ale ten motor de tak na 6 válců. To není pravda, ten je naprosto OK. Zajímavý výraz na tváři technika. Tak omrknem zbytek. Jó, ostatní je asi OK ale ten motor je na generálku. Né, to není pravda atd. Po rozebrání motoru mi ukázal vačku. 3 vačky omletý dokulata. Skutečně jel na 6 válců.

Toto si myslím šlo velmi jednoduše poznat, šáhnu na výfukové potrubý u každého válce a poznám, která hřeje a která ne, nebo vytáhnu faje od svíčky :-) a mělo by to jít poznat podle zvuku...ale to asi zná každej.
Offline wolfow  
#123 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 0:23:05(UTC)
wolfow

Jo chlapi,já už bych to radši nerozebíral. Vše ukáže čas. Jen mne mrzí,že místo toho aby lidé co mají stejnou zálibu se na srazech přátelili a vyměňovali si poznatky a zkušenosti-prostě byli kámoši se budou navzájem vyhýbat,nezdravit se,ignorovat atd... Aspoň Ti z GV mne rozhodně rádi neuvidí-a ani já je.
Apropo-už máte nějaký přibližný termín Vašeho-našeho srazu F-body cars?Juj
Stejně jsou to nejhezčí auťáky-ladné křivky-dravé čumáky-brutální bubláky....Skoro erotická záležitost Juj
Pak samozřejmě Mopary,to je super záležitost,no a ten zbytek.... (jen můj názor) Ani nemluvit
Offline wolfow  
#124 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 0:27:13(UTC)
wolfow

xjohny napsal:
Tak, dnešním dnem oficielně umřela značka Pontiac :((((

Počkej-jak to myslíš??? To jako ta krize? Hmmm
Offline xjohny  
#125 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 0:31:55(UTC)
xjohny

Přibližný termín srazu je "léto" :-) Jukni kdyžtak do té diskuze, mohlo by se to zase začít probírat s konkrétnějšími daty...

General Motors dnes ohlásili, že končí značka Pontiac, propustí asi 14.000 lidí a zavřou továrny. Doba je zlá... Přitom Pontiac je dobrá značka, tý bude hodně škoda Doprrr
Camaro se rozskočilo...
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (2)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<34567>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.