Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tam nešlo o dýlku, ale o to, že jste předchozí příspěvek nechali, ale umazali formátování citace... takže dlouhý je to stejně, jen míň přehledný :) |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ano, přesně tak, délka není problém, problém je potom přehlednost :-)
Ale v pohodě, dělejte jak umíte, o fikovi je mi známo, že s tímhle má dlouhodobé potíže :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
nikdo není dokonalý Já se někdy po ránu ztrácím ve všem. Je možný to nějak zpětně zpřehlednit a nebo to už necháme jak to je, xjohny?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Samozřejmě se to zpětně zpřehlednit dá - editací již existujícího příspěvku a vložením zpět toho kouzelného slovíčka [ quote] (bez mezery). Dřív jsem to prováděl ručně já, ale už na to prdím :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
to je ale reci ohledne te listy , mas na dverich pod listou takove hlavicky ( kam se ta lista zacvakne )?? nebo jsou uz dvere pod lisou hladke ?? a chrom je soucasti te prachovky ??? a jeste je ta puvodni lista prez cele dvere , nebo konci kousek pod sloupkem ??
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak nevím, až tu starou lištu vyndám tak budu vědět víc.
|
|
|
|
|
Tak dneska jsem měl konečně čas a vyměnil nový prachovky za starý. Samozřejmě že byly úplně jiný, ale podařilo se mě je upravit tak aby tam šly namontovat. Teď už jsem díky Ames Performance v obraze. Bohužel ale pozdě
|
|
|
|
|
Starý Rochester Quadrajet a krabice od nového.
|
|
|
|
|
Dveře už jsou skoro zase jako nový. Seřídit ty stahovačky byla docela pakárna. Levou stranu jsem dával dohromady pěkně dlouho.
|
|
|
|
|
Z karburátoru je nejlíp vidět ta nálepka
|
|
|
|
|
Paráda Já bych měl mít dveřní panely taky pomalu na cestě... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tapecírungy paráda karburátor ti nepochválim nevidim ho :d/ :D
|
|
|
|
|
Když on ten karburátor je pod tím filtrem pěkně schovanej. Výplně dveří jsou původní, jsou jen čistější než byly. Nový jsou krytky páček a vnější sametky. Obojí bylo úplně zničené.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Když on ten karburátor je pod tím filtrem pěkně schovanej. Výplně dveří jsou původní, jsou jen čistější než byly. Nový jsou krytky páček a vnější sametky. Obojí bylo úplně zničené. Mohl bys mi poslat odkaz na ty "sametky"? Jestli jsem to správně pochopil tak jsou to ty vnější lišty na okně zabraňující aby mi tam tekla voda, což ty mé nedělají a proto tam mám rybníček už skoro rok! |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
http://www.amesperf.com/Tady si stáhni v pdf celý katalog dílů a na straně 86 to je pěkně zobrazené. Záleží jestli máš na autě Decor paket nebo ne.
|
|
|
|
|
Dnešní práce: Nalepené nové plato pro skryté repráky a přestříknuté plasty. Upraveno uživatelem čtvrtek 5. května 2011 21:32:41(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tuze krásné a zachovalé sedačky. Kam se hrabe ten můj hadr... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pěkný :) co si použil za spreje?origo nebo si kupoval u nás?
|
|
|
|
|
Na to jak jsou ty sedačky starý jsou opravdu krásný, ale nějaké poškození se na nich najde. Ale když to porovnám s naším 22 let starým fáčkem, který se rozpadá pod okny, tak je to fakt luxus. Barvy mám origo odstín Camel, koupeno na F-body Warehouse. Jakožto detailista bych to ani ničím jiným nestříkal
|
|
|
|
|
SEM Spray, to máš to samý co já :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
jak to mam objednat? potrebuju to flame red a pak se me to pta na nejakej primer to mam taky???? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Já to objednával s dílama přes Ameriky HK, ale teď už beru věci jen z Ames Performance. Mají prakticky vše a za dobrou cenu. Ten primer mám taky, ale nutný není.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK