Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Něco mi uniklo? Jeep je ještě pořád americkej, patří Chrysleru. To jestli se do toho vyrábějí některý věci v číně, to je věc jiná. Ale kdo tam něco nevyrábí :-)
Zlumik: Vidíš vůbec nějak letošní sezonu? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ajajajaj ze by ke slecnou k mori Lustenice jsou docela akcni sraz , ale chapu ze ucast je nejista a zarizovat letiste pro par aut asi take nema smysl. Jedine se prifarit k nejakemu jinemu zajimavemu srazu ?? terminove budu pojizdnej cca zacatkem prazdnin ?? Momentalne je Camaro po cele garazi PS : letosni Lustenice jsou take nejiste
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ale prd k moři :-) Je to spíš časová záležitost.. Přifařit se k jinému srazu to ne-e. Chtělo by to samostatný sraz, ale chybí mi koncept. Dosavadní byl úspěšný tak na 50%. Ale pokud bude většina chtít jet opět do Jizbic, tak konečně proč ne Jenom to letiště Kámen by nejspíš vypadlo a sraz by byl komornější. Sprintovat si lidi beztak můžou na jiných srazech, kde to mají i profesionálně změřeno, že fik ;-) Mrzí mě, že sem poslední dobou píše dost málo lidí, třeba oproti loňsku. Návštěvnost fóra neklesá, ale kecálistů ubylo Upraveno uživatelem středa 23. března 2011 17:17:52(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Me se sraz na letisti moc libil. Klidne pojedu zase, protoze auto mam zatim v celku. A zatim neplanuji renovaci, nebot mam zatim ponekud jine financni aktivity :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Ale prd k moři :-) Je to spíš časová záležitost.. Přifařit se k jinému srazu to ne-e. Chtělo by to samostatný sraz, ale chybí mi koncept. Dosavadní byl úspěšný tak na 50%. Ale pokud bude většina chtít jet opět do Jizbic, tak konečně proč ne Jenom to letiště Kámen by nejspíš vypadlo a sraz by byl komornější. Sprintovat si lidi beztak můžou na jiných srazech, kde to mají i profesionálně změřeno, že fik ;-) Mrzí mě, že sem poslední dobou píše dost málo lidí, třeba oproti loňsku. Návštěvnost fóra neklesá, ale kecálistů ubylo prave ze srazu na sprint moc neni, treba se prifarit zrovna tam by slo a vlasne muzem vytvorit vlastni nezavislou skupinu F-body,, jeko treba Mustangove proste lidi uz nemaj co noveho rici, nebo maji jine starosti a ten kdo renovuje tak je bez zazitku a ma spinave ruce od rezu, co by noveho rekl,, vsude jen hniloba a spina a to nejde povolit atd... pockej az zacnou vsichni jezdit budou zas kecat
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Už se těším až budu mít hotovo a budu moct prudit všechny špinavé, upocené a upachtěné opraváře. Myslím, že někdy v červnu je na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami tuning sraz. Je to docela dobrá akce v pátek večer s programem. V sobotu sprinty, možnost měření výkonu motoru, hodnocení aut atd.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Anty napsal:Mě je to jedno ... letiště, kemp, stan, kdekoliv ... hlavně, že se s váma alespoň jednou za rok uvidim ... Když vyjedu tady u nás tak dělam, že nejsem bo většina pohledů by mě spálila na popel ... Takhle budu chvilku mezi ostatníma "exotama" a budu si připadat normálně .. :)
A mimochodem ... pro naše letiště bych ani nehlasoval protože bych se rád projel taky někam dál ... no ja teda bydlim 12 km od tebe a jeste jsem te nevidel kdych te spatril tak te hned zastavim nebo skocim pod kola :-D sousede :-) |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
marek parek napsal:no ja teda bydlim 12 km od tebe a jeste jsem te nevidel kdych te spatril tak te hned zastavim nebo skocim pod kola :-D sousede :-) Přes Planou jezdím v létě docela často, ale většinou jen projíždím do Polžic nebo Konstantinek ... Určitě se ozvu až zas budu vyrážet tímto směrem ... Jinak, 30.4. a 1.5. děláme u nás v zahradnictví takovou víkendovou prodejní akci tak když to máš těch 12 km můžes přijet, občerstvení je zajištěno a fajrák v garáži 2 m od pípy! :) Upraveno uživatelem čtvrtek 24. března 2011 17:06:56(UTC)
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Anty napsal:Přes Planou jezdím v létě docela často, ale většinou jen projíždím do Polžic nebo Konstantinek ... Určitě se ozvu až zas budu vyrážet tímto směrem ...
Jinak, 30.4. a 1.5. děláme u nás v zahradnictví takovou víkendovou prodejní akci tak když to máš těch 12 km můžes přijet, občerstvení je zajištěno a fajrák v garáži 2 m od pípy! :) jj kdyz bude cas tak se stavim, jinak mam v plany jen rodinu a sam bydlim 22 km od plany. ale to je pohoda kdyz se vcas vse domluvi tak neni problem :d/ |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Něco mi uniklo? Jeep je ještě pořád americkej, patří Chrysleru. To jestli se do toho vyrábějí některý věci v číně, to je věc jiná. Ale kdo tam něco nevyrábí :-)
Zlumik: Vidíš vůbec nějak letošní sezonu? No tak Jeep patri Chrisleru a ten zase Fiatu....ale ja to porad beru jako americky auto....i kdyz muj model je Evropskej a tudiz vyrobenej v Rakousich. Sezonu vidim....pracovni termin je ted cca 16.4., ale pac uz je to termin 156, tak mu nejak moc neverim
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Na čem ti to vázne? Čalouník mi dal už o 38 termínů víc. Další je zitra.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
No ... taky bych rád naplánoval léto a sraz nesmím vynechat takže šup sem s termínem! |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Já bohužel ještě nic nevím. Nemám stále představu o místě ani programu. A navíc jsem na to teď sám Nejjednodušší by byl statický sraz typu Jizbice/Luštěnice, atp. Ale to se určitě neštymuje blbnuchtivým. Chybí koncept, elán a chuť :-/ Možná to odsunu až na září. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Navrhuji 18.6.2011 se srazit v Hoskovicich na 1/4 mile muzem vytvorit vlastni nezavislou skupinu F-body nebo se jen povozit po letisti a pokecat.. kdo bude chit muze i zavodit na merene draze nebo palit pneu na plose pokazde je to dobra akce http://www.mustangridersclub.cz/
|
|
|
|
|
Budeš už mít hotový Camaro? Oficiální session bych tam ale nedělal, protože: 1) je to moc brzo 2) pár lidí může mít problém s pořadatelem 3) bude tam spousty jiných aut, hlavně Mustangů, přeci se nepřidáme ke stádu :D PS: Koukám že u 1st Veteran US Car je veselo :-) http://www.1stveteranuscar.cz/Upraveno uživatelem středa 4. května 2011 14:42:18(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Budeš už mít hotový Camaro? Oficiální session bych tam ale nedělal, protože: 1) je to moc brzo 2) pár lidí může mít problém s pořadatelem 3) bude tam spousty jiných aut, hlavně Mustangů, přeci se nepřidáme ke stádu :D PS: Koukám že u 1st Veteran US Car je veselo :-) http://www.1stveteranuscar.cz/ jo veselo tam je Camaro zdrzuje lak, a pak nastrojit nevim asi nestihnu, ale to neva , muzem se tam jenom potkat nic session ofico proste prilezitost pro Camara v provozu.. buhuzel zatim nejrychlejsi Camaro je po minule akci stale po smrti
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Ja se na treti srazek tesim. Napiste kdy a kde a budu tam :-) Urcite bych byl rad, kdyby se to spojilo s nejakym jezdenim. Ne jenom sedet u pivka. Zatim jsem pojizdnej....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Já bohužel ještě nic nevím. Nemám stále představu o místě ani programu. A navíc jsem na to teď sám Nejjednodušší by byl statický sraz typu Jizbice/Luštěnice, atp. Ale to se určitě neštymuje blbnuchtivým. Chybí koncept, elán a chuť :-/ Možná to odsunu až na září. a co jet prostě do jizbic ? nebo třeba jestli má někdo nějakou chatu/chalupu, kde by se x aut seskládalo? vždyt jde o to se potkat pokecat, kouknout na auta něco ugrilovat a vypít - prostě pohodu :d/ já bych na 3rd session jel moc rád a chápu, že není čas ani třeba chut to organizovat - tak co se tu prostě dohodnout kde a kdy s tím, že by to byla taková komorní akce?
|
|
|
|
|
Momentálně mám s někým rozjednanou spolupráci na srazu, zatím bych nerad něco uspěchal nebo zbytečně prozradil, kdyby to náhodou nevyšlo. Nicméně v létě se srazem spíše nepočítejte, prázdniny jsou nabitý vším možným, takže bych to viděl spíš na zářijový víkend, musí ale být teplo a nepršet!!! :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No zvlášť na začátku září bejvá akcí snad víc než v létě ;) A později to ten déšť téměř jistí. Ale uvidíme, snad to vyjde :) |
|
|
|
|
|
Taky se už těším na sraz tak koukejte něco vymyslet! :) Kdyby někdo měl cestu okolo Tachova tak bychom mohli udělat komorní srázek tady u nás ... pozemek mám velkej a bar plnej |
|
|
|
|
|
Nastražte uši, vypukne to 3. nebo 10.9. Formát bude docela odlišný, místo určitě jiné ale doufám že budou všichni spokojeni.
Pouze se sprinty bohužel nepočítejte, není to v našich současných organizačních schopnostech. Navíc máte možnost sprintovat minimálně na 4 jiných srazech. Hlavu však nevěšte, vymyslíme jinší soutěže. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak pro mě velice špatnej termín :( Pokud mi vyjdou plány na dovolenou, tak chci jet cca 27.8.-11.9. Jestli není jiná možnost, jsem pro toho 10., tam je ještě šance vrátit se dřív. |
|
|
|
|
|
Hm, to mě mrzí :-( Zkusíme ještě probrat toho 17.9... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK