Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Vyšel asi kolem 100...Já mám teda problémy jak se studenejma(sytič někdo jo někdy ne) tak teplejma startama(uchlastaný) ale měl si zkusit ten novější...horší určitě nebude a je na výběr určitě i ve více variantách a ty kila když to nasčítáš jako to plánuju já(pumpa,starter hlavy atd) jde už do desítek kilo bych se nebál říct...a to je potom taky znát.Jen ty hlavy u mě jestli se nepletu tak litinová má něco k 30ti kilum...ty hliníkový hlavy zvednu obě jednou rukou a zdá se mi že jsou lehčí...schváněl to zkusim někdy zvážit...ale Honza tučim vážil starou litinovou a novou hliníkovou pumpu tak můžu určitě potvrdit že i na tý pumpě to něco dalo ne? :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jo s tou váhou máš pravdu, ale do takových úprav, jako výměna hlav, se pouštět nebudu. Byl by to pro mě příliš velký zásah do origo vzhledu motoru. Až budu v budoucnu dělat generálku tak dostane i původní modrý odstín a chromové kryty hlav nechám taky původní.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
U 6.6L bych ani o výměně hlav neuvažoval, nevyplatí se to. Motor má sílu dostačující. Pokud by se zdálo přeci jen málo, tak zkusit měnit vnější věci typu výfuky, karburátor a sání. Další nepoznatelný level je vačka a tím bych u toho skončil :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak já se to koupil protože motor je venku...jinak s tim co tedka popojíždim mi zatim docela stačí. Ale nějakej Dekor kit by byl pěknej :)
|
|
|
|
|
Něco takovýho mám v plánu. Výměna karburátoru - splněno Nové výfuky - možná ještě letos
Ale sání nechám původní a ani jsem neměl v úmyslu ho měnit. Měl bych totiž velký problém, scoop by se mě nevešel pod kapotu.
A pro zlepšení zábavy je taky možný dát jiný diferák.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Sání a scoop jsou 2 rozličný věci :-) Sáním jsem myslel sací klín, kde se dopravuje směs do válců: http://www.summitracing.com/parts/EDL-2156/Tuším, že něco takovýho má i wolfow na svém motoru, který ale ještě bohužel neotestoval. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To já vím co je sání a co scoop neboj Problémem je že když dáš nové sání, karburátor a na to filtr se scoopem tak už to třeba nenacpeš pod originál shaker kapotu. Chce to pořádně proměřit.
|
|
|
|
|
No jak říkám, zdejší uživatel wolfow to tak má, ale nepoužívá ten klasickej kulovej filtr snad. Třeba se ozve :) Scoop má samozřejmě taky originální. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
wolfowa znám, už jsme se společně zúčastnili dvou srazů. Někdy musím omrknout toho jeho renovovaného TA79.
|
|
|
|
|
20.8.2011 Hradecká V8 double TA78 v kempu Stříbrný rybník
|
|
|
|
|
To jsou panečku krasavci Myslím ty birdy :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
kdybys myslel něco jinýho tak bych se začal bát na volném sobotním cruisingu jsme dali závod na semaforech atd
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
No nádhera! Neříkal''modrý'',jestli třeba přijede na náš sraz?
|
|
|
|
|
Myslím že jsme se o tom bavili, ale už si nepamatuju jak odpověděl. Ještě o tom pokecáme na American Day a uvidíme :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
A ty přijedeš na F-Body? Mám pro tebe motivaci-přivezu ti ten zapík :)
|
|
|
|
|
super a mám v plánu přijet. Zatím mě vyšel každý plánovaný sraz tak to snad vyjde i tentokrát.
|
|
|
|
|
O to víc se budu těšit :)
|
|
|
|
|
26-28.8.2011 Luštěnice 10th American Day
|
|
|
|
|
Paráda, dostávali jste tam letáčky zvací na náš sraz? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Paráda, dostávali jste tam letáčky zvací na náš sraz? Dostávali, se mnou můžeš počítat a pár dalších jsem snad taky úspěšně naočkoval. Jen se musím podívat pod auto, někde bude asi díra ve výfukách. Ale pokud to neupadne tak jedu i děravej :-)
|
|
|
|
|
Krásná skupinka! Jen to Camaro to tam kazí :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Opravdu krásná skupinka. Asi budu litovat toho, že jsem nejel, ale snad přijmete omluvu, že neprocestované a neprochlastané peníze z Luštěnek využiju na svýho fajráka, ať může brzy vyrazit na cesty. Snažím se rychle, abych moh dojet aspoň na F-Body session, ale brzdí mě ND z USA, takže nevím, zda se mi ho podaří včas připravit. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Tolik dvojkovejch Fajráku pohromadě jsem ještě neviděl! Kdekoliv se objevím tak jsem tam sám samotinký ... Doufám, že na 3. F body se sejdeme v hojném počtu !!! |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
A to další ještě přijeli v sobotu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK