Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<678910>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline wolfow  
#176 Odesláno : sobota 9. května 2009 15:27:36(UTC)
wolfow

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
hd1903 napsal:

Nechci ti do teho kecat, ale já bejt tebou volím leštění kol :-)to bys dal i v zimě sám a pak to dát jen někomu na lak, aby to hned nezaoxidovalo :-)navíc by tě to stálo hovno hrušek :-)))Ty kola k tomu prostě patřej a jsou pěkná...

Hele,já jsem odjaktěživa takový extremista a v případě těhle kol-kouknu a vidím... Prostě jsou zalezlý a tím to hasne. Chápu-jsou originál... Ale to není vše. Auto tohoto ražení by mělo trošku budit respekt a na těhle kolečkách opravdu ne. Jo kdyby měly ten límec(dík Tomcat) tak jo,ale buhužel. Založím je do depozitu-na stáří.Styd se
Offline Trans79  
#177 Odesláno : sobota 9. května 2009 15:38:11(UTC)
Trans79

Zpráv: 762

Blahořečil: 155-krát
Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
http://www.78ta.com/index.php ..na týhle stránce jsem se dozvěděl vše a pak mám ještě manuál od Heynes, taky dost užitečná věc. Ovšem ty budeš mít určitě 403 od Oldsmobile, protože jak jsem si všiml, máš automat a 400 se dávala dohromady jen s manuálem
Offline wolfow  
#178 Odesláno : sobota 9. května 2009 15:42:44(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

Trans79 napsal:
http://www.78ta.com/index.php ..na týhle stránce jsem se dozvěděl vše a pak mám ještě manuál od Heynes, taky dost užitečná věc. Ovšem ty budeš mít určitě 403 od Oldsmobile, protože jak jsem si všiml, máš automat a 400 se dávala dohromady jen s manuálem

super-díky. Už jsem na ty engine kody tam teď koukal. Jen ta má angličtina je slabá.... Ale pochopím to snad.
Offline wolfow  
#179 Odesláno : sobota 9. května 2009 15:44:08(UTC)
wolfow

PS: Máš pěkný nový avatar Trans 79!Hurraa Hurraa Hurraa
Offline Trans79  
#180 Odesláno : sobota 9. května 2009 15:49:15(UTC)
Trans79

wolfow napsal:
PS: Máš pěkný nový avatar Trans 79!Hurraa Hurraa Hurraa

Dík, nějak jsem si na to vzpomněl a ten díl mám snad i doma Ja nic
Offline Trans79  
#181 Odesláno : sobota 9. května 2009 15:50:49(UTC)
Trans79

to Wolfow: Tak jsem si říkal, jestli se za rok nezúčastníme, abysme těm americkejm redneckům ukázali, jak má vypadat správný T-Am :d/

UserPostedImage
Offline wolfow  
#182 Odesláno : sobota 9. května 2009 21:50:42(UTC)
wolfow

Trans79 napsal:
to Wolfow: Tak jsem si říkal, jestli se za rok nezúčastníme, abysme těm americkejm redneckům ukázali, jak má vypadat správný T-Am :d/

UserPostedImage

Si piš!!! Amíci jsou rozmazlení. My s naší průpravou si poradit se vším sami bysme jim tam vytřeli zrak!!!Jupiii!
Offline xjohny  
#183 Odesláno : sobota 9. května 2009 21:54:14(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Trans79 napsal:
No, právě že jo a výběr byl skutečně bohatý-vybral jsem Express mail cca za 230usd-podotýkám, že to bylo nejlevnější. Celková cena objednávky byla kolem 470usd-je to normální?? Chápu, že zrovna tyhle položky, jsou docela těžký, tak bych si tipnul, že je to kvůli tomu.. Řekněte sami, kolik to tak běžně stojí, já zatím nic podobného nebyl nucen objednat a zajímá mě to. Nebudu nikoho přeplácet za to, že ví jak dát karbec do krabice!!
Tě péro, to je za ten set sání + karbec? Pokud ano, tak je to docela dost... Express Mail znamená většinou USPS, ale zdá se mi to dost předražené.
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#184 Odesláno : sobota 9. května 2009 22:03:39(UTC)
wolfow

xjohny napsal:
Tak já mám taky přesně 60mm, rád bych viděl, jak vypadá ta tvoje propojka.

Tady je, co mi vyjel summit za karburátory na tvůj motor, samé Holeje.

Tak jsem to nafotil! Je to teda řádnej custom,ale lahodí uchu-a to velmi....Juj
http://i44.tinypic.com/iqimoy.jpg
http://i44.tinypic.com/vz8web.jpg
http://i42.tinypic.com/33kt2dh.jpg
http://i39.tinypic.com/foiw45.jpg

Je taky vidět že ten diferák teče kolem gufera,a ne víkem. Budu muset sehnat... Založím téma. Snad někdo poradí....Hmmm
Offline hd1903  
#185 Odesláno : sobota 9. května 2009 22:26:56(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
wolfow napsal:

Tak jsem to nafotil! Je to teda řádnej custom,ale lahodí uchu-a to velmi....Juj
http://i44.tinypic.com/iqimoy.jpg
http://i44.tinypic.com/vz8web.jpg
http://i42.tinypic.com/33kt2dh.jpg
http://i39.tinypic.com/foiw45.jpg

Je taky vidět že ten diferák teče kolem gufera,a ne víkem. Budu muset sehnat... Založím téma. Snad někdo poradí....Hmmm

No pěkně jste si vyhráli s těma výfukama, super a v nerez, paráda, já chcu takýýýýýýýýýýýý, co tě to vyšlo?
Offline wolfow  
#186 Odesláno : sobota 9. května 2009 22:41:46(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

No pěkně jste si vyhráli s těma výfukama, super a v nerez, paráda, já chcu takýýýýýýýýýýýý, co tě to vyšlo?

No,některá kolena jsou z normální "výfukoviny" páč je ve vařitelném nerezu nesehnali. Celkem to vyšlo cca na 8tis.Materiál 4.500-zbytek práce. Ale o nic jsem se nestaral-jen dovezl a odvezl auto z dílny.

Jo ptal jsi se čím jsem čistil motor: Co bylo po ruce-Kýbl žhavý vody s autošamponem,čistič na očouzená krbová skla,ata-tekutý písek a spray na čičtění kol. A suché hadry na vytření do sucha.Prostě co jsem našel v baráku.... Pak jsem to teda nastříkal motorplastem aby se to lesklo dýl,a ne jen chvilku.[-o&lt;
Offline xjohny  
#187 Odesláno : sobota 9. května 2009 22:42:28(UTC)
xjohny

Hmmm, drsné, koukám, že nerez se moc kroutit nedá :) Já to mám tedy urobeno z klasických výfuk trubek, kroucených + kolínka. Potom nastříkáno žáruvzdornou barvou.

UserPostedImage UserPostedImage UserPostedImage UserPostedImage UserPostedImage
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#188 Odesláno : sobota 9. května 2009 22:47:27(UTC)
wolfow

To Johny: Pěkné,pěkné.... Ten podvozek musím také takhle hezky napajcovat. Ale taky jsem si všiml(a to mě potěšilo) že máš stejnou jámu jak já!!!! Když jsem zahlédl rozkryté fošínky!:d/
Offline xjohny  
#189 Odesláno : sobota 9. května 2009 22:57:56(UTC)
xjohny

Ta jáma ale není moje :-) I když mám také podobnou, ale trošek menší.
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#190 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:00:49(UTC)
wolfow

xjohny napsal:
Ta jáma ale není moje :-) I když mám také podobnou, ale trošek menší.

Neva! Hlavně že máme jámy!!!Slinttt Kdo jinému jámu....Piisk
Offline hd1903  
#191 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:08:54(UTC)
hd1903

xjohny napsal:
Hmmm, drsné, koukám, že nerez se moc kroutit nedá :) Já to mám tedy urobeno z klasických výfuk trubek, kroucených + kolínka. Potom nastříkáno žáruvzdornou barvou.

UserPostedImage UserPostedImage UserPostedImage UserPostedImage UserPostedImage

Taky pěkné, ale oproti wolfovi tam máš jeden nedostatek, dvě plechovky od coly Slinttt Slinttt
Offline xjohny  
#192 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:13:46(UTC)
xjohny

hd1903 napsal:
Taky pěkné, ale oproti wolfovi tam máš jeden nedostatek, dvě plechovky od coly Slinttt Slinttt
Myslíš tlumiče? Ty se mi tam naopak líbí, zvučí to fakt perfectně :P Ale přijde tam ještě X-pipe.
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#193 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:27:18(UTC)
wolfow

Co je to vlastně Xpipe? To je ta propojka?Hmmm
Offline tafna  
#194 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:28:40(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
ja mam na ty vyfuky nazor tokovy: wolfow:zda se mi naprosto neefektivni delat vyfuk z casti nerez a casti obyc roury!!!! koukal jsem ze i svary jsou ceockem. xjohny: ty jsi na to podle mne sel dobre ale misto zaruvzdorne barvy jsi mnel zvolit šopovaní. na ty vyfuky by to vyslo do 1tis. Kč alespon ja to tak budu delat :)
Offline wolfow  
#195 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:35:19(UTC)
wolfow

tafna napsal:
ja mam na ty vyfuky nazor tokovy: wolfow:zda se mi naprosto neefektivni delat vyfuk z casti nerez a casti obyc roury!!!! koukal jsem ze i svary jsou ceockem. xjohny: ty jsi na to podle mne sel dobre ale misto zaruvzdorne barvy jsi mnel zvolit šopovaní. na ty vyfuky by to vyslo do 1tis. Kč alespon ja to tak budu delat :)

No,zprvu byla verze taková,že to bude komplet z nerezu a posvářeno argonem. Ale ta kolena nikde ne a ne sehnat(vařitelná) Tak to dopadlo takhle no. Vím,vypadá to drsně,ale je tam základ na kterým se dá stavět!!!Juj A zvuk mě moc líbit se!!!Hurraa
Offline hd1903  
#196 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:39:28(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

No,zprvu byla verze taková,že to bude komplet z nerezu a posvářeno argonem. Ale ta kolena nikde ne a ne sehnat(vařitelná) Tak to dopadlo takhle no. Vím,vypadá to drsně,ale je tam základ na kterým se dá stavět!!!Juj A zvuk mě moc líbit se!!!Hurraa

Myslím si že je fuk, zda tam je kousek plechu a ne nerezu, protože tě to přežije a nezrezaví ani ten obyč .-))))v zimě nebudeš jezdit a dešti asi taky moc ne, když tě někde nechytne...
Offline tafna  
#197 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:42:21(UTC)
tafna

wolfow napsal:

v Hradci Kralove je firma MATEZEX a ta tam ma od nerezi uplne vse ve vsech tvarech a prumnerech! chapu jak to myslis! ja jsem ale takovej ze kdyz neco delam tak to udelem hned na poprvi poradne abych se k tomu nemusel vracet. zase na druho stranu pri takovemhle pocasi vymejslet vejfuk tejden by se mi taky nechtelJa nic))))
Offline wolfow  
#198 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:44:10(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Myslím si že je fuk, zda tam je kousek plechu a ne nerezu, protože tě to přežije a nezrezaví ani ten obyč .-))))v zimě nebudeš jezdit a dešti asi taky moc ne, když tě někde nechytne...

No,to jsem si taky říkal jako útěchu... Kdyby to někde zazlobilo-příště budeme chytřejší!!! Juj
Offline hd1903  
#199 Odesláno : sobota 9. května 2009 23:49:44(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

No,to jsem si taky říkal jako útěchu... Kdyby to někde zazlobilo-příště budeme chytřejší!!! Juj

Hurraa
Offline tafna  
#200 Odesláno : neděle 10. května 2009 1:17:59(UTC)
tafna

hd1903 napsal:

fuk to rozhodne neni!!!! uz jen ten pocit! a to nejsem zadnej puntickar ale takle slepenej vejfuk bych pod autem nesnesl! ale je to jen muj nazor!!!!! :)
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (13)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<678910>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.