Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
hd1903 napsal: Nechci ti do teho kecat, ale já bejt tebou volím leštění kol :-)to bys dal i v zimě sám a pak to dát jen někomu na lak, aby to hned nezaoxidovalo :-)navíc by tě to stálo hovno hrušek :-)))Ty kola k tomu prostě patřej a jsou pěkná...
Hele,já jsem odjaktěživa takový extremista a v případě těhle kol-kouknu a vidím... Prostě jsou zalezlý a tím to hasne. Chápu-jsou originál... Ale to není vše. Auto tohoto ražení by mělo trošku budit respekt a na těhle kolečkách opravdu ne. Jo kdyby měly ten límec(dík Tomcat) tak jo,ale buhužel. Založím je do depozitu-na stáří.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
http://www.78ta.com/index.php ..na týhle stránce jsem se dozvěděl vše a pak mám ještě manuál od Heynes, taky dost užitečná věc. Ovšem ty budeš mít určitě 403 od Oldsmobile, protože jak jsem si všiml, máš automat a 400 se dávala dohromady jen s manuálem
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Trans79 napsal:http://www.78ta.com/index.php ..na týhle stránce jsem se dozvěděl vše a pak mám ještě manuál od Heynes, taky dost užitečná věc. Ovšem ty budeš mít určitě 403 od Oldsmobile, protože jak jsem si všiml, máš automat a 400 se dávala dohromady jen s manuálem super-díky. Už jsem na ty engine kody tam teď koukal. Jen ta má angličtina je slabá.... Ale pochopím to snad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Dík, nějak jsem si na to vzpomněl a ten díl mám snad i doma
|
|
|
|
|
to Wolfow: Tak jsem si říkal, jestli se za rok nezúčastníme, abysme těm americkejm redneckům ukázali, jak má vypadat správný T-Am :d/
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:to Wolfow: Tak jsem si říkal, jestli se za rok nezúčastníme, abysme těm americkejm redneckům ukázali, jak má vypadat správný T-Am :d/ Si piš!!! Amíci jsou rozmazlení. My s naší průpravou si poradit se vším sami bysme jim tam vytřeli zrak!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Trans79 napsal:No, právě že jo a výběr byl skutečně bohatý-vybral jsem Express mail cca za 230usd-podotýkám, že to bylo nejlevnější. Celková cena objednávky byla kolem 470usd-je to normální?? Chápu, že zrovna tyhle položky, jsou docela těžký, tak bych si tipnul, že je to kvůli tomu.. Řekněte sami, kolik to tak běžně stojí, já zatím nic podobného nebyl nucen objednat a zajímá mě to. Nebudu nikoho přeplácet za to, že ví jak dát karbec do krabice!! Tě péro, to je za ten set sání + karbec? Pokud ano, tak je to docela dost... Express Mail znamená většinou USPS, ale zdá se mi to dost předražené. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
No pěkně jste si vyhráli s těma výfukama, super a v nerez, paráda, já chcu takýýýýýýýýýýýý, co tě to vyšlo?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: No pěkně jste si vyhráli s těma výfukama, super a v nerez, paráda, já chcu takýýýýýýýýýýýý, co tě to vyšlo?
No,některá kolena jsou z normální "výfukoviny" páč je ve vařitelném nerezu nesehnali. Celkem to vyšlo cca na 8tis.Materiál 4.500-zbytek práce. Ale o nic jsem se nestaral-jen dovezl a odvezl auto z dílny. Jo ptal jsi se čím jsem čistil motor: Co bylo po ruce-Kýbl žhavý vody s autošamponem,čistič na očouzená krbová skla,ata-tekutý písek a spray na čičtění kol. A suché hadry na vytření do sucha.Prostě co jsem našel v baráku.... Pak jsem to teda nastříkal motorplastem aby se to lesklo dýl,a ne jen chvilku.[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To Johny: Pěkné,pěkné.... Ten podvozek musím také takhle hezky napajcovat. Ale taky jsem si všiml(a to mě potěšilo) že máš stejnou jámu jak já!!!! Když jsem zahlédl rozkryté fošínky!:d/
|
|
|
|
|
Ta jáma ale není moje :-) I když mám také podobnou, ale trošek menší. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ta jáma ale není moje :-) I když mám také podobnou, ale trošek menší. Neva! Hlavně že máme jámy!!! Kdo jinému jámu....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Taky pěkné, ale oproti wolfovi tam máš jeden nedostatek, dvě plechovky od coly
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Taky pěkné, ale oproti wolfovi tam máš jeden nedostatek, dvě plechovky od coly Myslíš tlumiče? Ty se mi tam naopak líbí, zvučí to fakt perfectně :P Ale přijde tam ještě X-pipe. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Co je to vlastně Xpipe? To je ta propojka?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
ja mam na ty vyfuky nazor tokovy: wolfow:zda se mi naprosto neefektivni delat vyfuk z casti nerez a casti obyc roury!!!! koukal jsem ze i svary jsou ceockem. xjohny: ty jsi na to podle mne sel dobre ale misto zaruvzdorne barvy jsi mnel zvolit šopovaní. na ty vyfuky by to vyslo do 1tis. Kč alespon ja to tak budu delat :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:ja mam na ty vyfuky nazor tokovy: wolfow:zda se mi naprosto neefektivni delat vyfuk z casti nerez a casti obyc roury!!!! koukal jsem ze i svary jsou ceockem. xjohny: ty jsi na to podle mne sel dobre ale misto zaruvzdorne barvy jsi mnel zvolit šopovaní. na ty vyfuky by to vyslo do 1tis. Kč alespon ja to tak budu delat :) No,zprvu byla verze taková,že to bude komplet z nerezu a posvářeno argonem. Ale ta kolena nikde ne a ne sehnat(vařitelná) Tak to dopadlo takhle no. Vím,vypadá to drsně,ale je tam základ na kterým se dá stavět!!! A zvuk mě moc líbit se!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No,zprvu byla verze taková,že to bude komplet z nerezu a posvářeno argonem. Ale ta kolena nikde ne a ne sehnat(vařitelná) Tak to dopadlo takhle no. Vím,vypadá to drsně,ale je tam základ na kterým se dá stavět!!! A zvuk mě moc líbit se!!! Myslím si že je fuk, zda tam je kousek plechu a ne nerezu, protože tě to přežije a nezrezaví ani ten obyč .-))))v zimě nebudeš jezdit a dešti asi taky moc ne, když tě někde nechytne...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
wolfow napsal:No,zprvu byla verze taková,že to bude komplet z nerezu a posvářeno argonem. Ale ta kolena nikde ne a ne sehnat(vařitelná) Tak to dopadlo takhle no. Vím,vypadá to drsně,ale je tam základ na kterým se dá stavět!!! A zvuk mě moc líbit se!!! v Hradci Kralove je firma MATEZEX a ta tam ma od nerezi uplne vse ve vsech tvarech a prumnerech! chapu jak to myslis! ja jsem ale takovej ze kdyz neco delam tak to udelem hned na poprvi poradne abych se k tomu nemusel vracet. zase na druho stranu pri takovemhle pocasi vymejslet vejfuk tejden by se mi taky nechtel ))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Myslím si že je fuk, zda tam je kousek plechu a ne nerezu, protože tě to přežije a nezrezaví ani ten obyč .-))))v zimě nebudeš jezdit a dešti asi taky moc ne, když tě někde nechytne...
No,to jsem si taky říkal jako útěchu... Kdyby to někde zazlobilo-příště budeme chytřejší!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No,to jsem si taky říkal jako útěchu... Kdyby to někde zazlobilo-příště budeme chytřejší!!!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Myslím si že je fuk, zda tam je kousek plechu a ne nerezu, protože tě to přežije a nezrezaví ani ten obyč .-))))v zimě nebudeš jezdit a dešti asi taky moc ne, když tě někde nechytne...
fuk to rozhodne neni!!!! uz jen ten pocit! a to nejsem zadnej puntickar ale takle slepenej vejfuk bych pod autem nesnesl! ale je to jen muj nazor!!!!! :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK