Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jelikož jsem v práci a nudím se, tak jsem se rozhodl, že po těch sto letech, co jsem tady registrovanej, tak že nahodím nějaký to info a vobrázek mýho ptáka Jedná se o Pontiac Firebird 3.4 V6 SFI, čistokrevná USA verze z Floridy. Má čtyřkvalt automat, výkon 119kw, rok 1993 (podle MDČR jsou v republice pouze dva kousky z tohodle roku). Autíčko mám už třetím rokem a za celou dobu jsem se s žádným velkým problémem nesetkal, spíš jenom typický krávoviny, se kterýma člověk musí počítat u každýho staršího auta. A plány do budoucna?? Žádný úpravy, žadnej tuning, ale prostě co nevíc auto udržet v originálu a to co na autě originální není, tak napravit :-D http://cs.pontiac-club.com/vozidlo/pontiac-firebird-1281 |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Je to moc pěknej kousek a to že ho necheš nijak tunit? Tomu snad jedině Nicméně, třeba by šel maliličko vyšponovat výkon, člověku to stejně nedá :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
|
No možná nějakou malinkou úpravičku do budoucna spáchám, ale na to je zatím času dost |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jasně, hlavní je jezdit, dokud to jezdí a benzín neni drahej :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jezdit to bude furt, akorát ten benzín je drahej už teď |
|
|
|
|
Povedlo se sehnat originál rádio. Novej Pioneer byl sice dobrej, ale originál je originál |
|
|
|
|
Moje řeč, origo je origo |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Souhlas, origo rádio padne akorát do designu interiéru, než kdejaký nový rádio, kerý hraje všemi barvami. Sám mám origo rádio (kdybych ho nedostal s autem, tak bych sháněl taky origo), u kerýho se dá krásně zneužít dráty z kazeťáku pro externí audiovstup (mám to vymyšleno pěkně, aniž by mi to narušilo design nějakým konektorem v panelu, jak vídávám na netu). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Já jsem si sehnal do kazeťáku kazetu s kabelem a 3.5mm jackem. Je to rychlý, pohodlný a bez technickýho zásahu do rádia. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Vzhledově je origo fajn. Uvidíš, jak ta kazeta bude fungovat. Ten přenos přes hlavu bývá problematický. To už mi přijde jako lepší volba transmitter do zásuvky. Já jsem koupil auto bez rádia, ale s novými repráky a rádio jsem koupil taky nový. Originální jsem zatím zavrhnul i z toho důvodu, že mám v autě origo oranžový podsvícení a takový origo rádio jsem nesehnal ba ani neviděl. A druhý důvod je samozřejmě zvuk a USB. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Transmitter zase zavrhuju já, bo co sem se setkal s transmittery, tak ze zásuvky při nerovnosti rády vyskakují a vypínají se. Origo autorádio se do 3rd gen Firebirdů dělalo několik verzí a jsou rozšířeny napříč celou touhle generací u GM a liší se jen ve tvaru předních panelů a dokonce i barvy podsvícení (v Caprice je zelené podsvícení), já mám origo včetně oranžového podsvícení, jen ten VFD displej nejde mít v oranžové barvě ani přes barevný filtr (jedině na zakázku vyrobit novej, což se al nevyplatí). Já ten přenos zvuku z externích zařízení přenáším přes pár drátků z kazeťáku (vede jich myslimže jen 5 + kostra), pomocí kerých posílám nejen audio, ale i vypínám kazeťák, aby neběžel či aktivuji vstup, aniž bych musel zasunout kazetu (mají to vyřešeno docela zajímavě a elegantně). No a tenhle vstup si napíchnu ať už na klasickej JACK 3,5mm, tak třeba do HTC telefonu co mám (plánuju takhle i HF) a nakonec i z palubního počítače, který mám v plánu. Je to sice komplikované, ale nebudu mít na výstupu žádnej šum, kterej se nachytá přes FM pásmo nebo přes hlavu kazetky (bejvá malej, ale i tak). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já tam mám tohle: Má všechny moderní vychytávy včetně BT handsfree, designově krásně padne (žádný patvary, jen kruhy a obdélníky, jako zbytek interiéru) a barvu podsvícení si můžu naladit podle palubky |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
bouri: Moc zajímavé řešení. Taky jsem chtěl mít za každou cenu zachované origo rádio ve 3.gen a to jsem měl. Vyměnil jsem repráky za nové a dal zesilovač. Já měl todle rádio, to rádio mělo ekvalizér a hrálo to všechno dohromady úžasně! Taky jsem to řešil tou kazetou jak říká spee. Potrpim si na kvalitní poslech hudby a jak říkám byl jsem takto spokojenej. Kdybych to auto ještě měl tak určitě teďka lanařim bouriho a shánim inf abych to zapojil jak říká on. Jinak podsvícení se dá koukám i změnit, jako tento případ ledkou :-) Abych dodal teďka mi současný fajrák hraje ještě víc brutálněji :-D než předchozí, takže spokojenost :-) Upraveno uživatelem pondělí 4. února 2013 18:30:20(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Pánové, nastartuju a rádio nepotřebuju V8 je nejlepší Heavy Metal |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
no bodejt od ty doby co mam v8 radio NEPOUZIVAM.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
mít pod kapotou 455 cui tak to zvážim :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta galerka jde nastavit aby byla veřejná a viděli ji tak i ti, co FCB nemají.
Jsem zvědavý jak to bude vypadat hotový v reálu, fotky toho moc neukážou. Navíc to na nich vypadá, že přední blatník má jiný odstín než dveře :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
13. dubna se ukáže Bird v Jizbici v celý kráse. Z fotky je houby vidět |
|
|
|
|
Mimochodem na autě je origo barva podle GM kódu WA8774, mimo F-body se dávala i na Corvette a používala se v letech 1984-2002. Namícháno z materiálu R+M. Krycí bezbarvý lak byl použit R+M Diamontop CP |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ty jo ty teda valíš. Strop jsem teď naposledy dělal na Cutlassu a to na kuchyňským stole :D Mimochodem i já rovněž chválím to origoš rádio. Ty modrní sajrajty do toho prostě nikdy vzhledově pasovat nemůžou. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Fešák to je ikdyž mladej ale fešák, teď jen to vzít na tankodrom do Jizbic, gratuluju, pěkný |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK