Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Dovolená je v pryč a zase jsem nic neudělal. Je mi to líto, ale plánuju Berušku prodat, protože bude zase celý rok stát bez pohybu v garáži. Než to hodím na nějaký bazoš tak nabízím tady na fóru. Je to ročník 1980, Oldsmobile V8, 350cui (5,7 litru), automat. Teď, jak už všichni víte, nepojízdná. VIN a TP má z ročníku 1983, bílé značky v depozitu. Foto v albu: http://img24.eu/users.ph...mp;gal=1387&cat=1228Robert viděl v reálu - může dát nezávislé ohodnocení. Po jeho návštěvě na mě manželka po tom, co viděla jeho krásné kamárko, tlačí, ať Berušku prodám a možná má pravdu. Myslel jsem, že malé upravy budou stačit, ale vypadá to, že je potřeba hodně velká nebo spíš kompletní "restaurace". Nerad bych ale Berušku viděl rozebranou na náhradní díly! Kdybyste měl někdo zájem, dejte vědět. Předpokládaná cena 80,000. Když se neprodá, nevadí. Nebudu brečet. Budu aspoň mít alibi, že jsem to zkusil :-) |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Neblbni, vždyť Beruška je krásná. To bys měnil za Camaro? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
To asi ne. Ctyrkovy camaro mam a jezdim, ale sen je jezdit s dvojkovou slepici. Berusku nejsem schopnej dat dohromady, ale kdyz by se objevilo neco hotovyho, co potrebuje jenom rozumnou opravu a udrzbu abych se taky mohl svezt, sel bych do toho znova. I am still not too old to understand .... |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Bandit2 napsal:Dovolená je v pryč a zase jsem nic neudělal. Je mi to líto, ale plánuju Berušku prodat, protože bude zase celý rok stát bez pohybu v garáži. Než to hodím na nějaký bazoš tak nabízím tady na fóru. Je to ročník 1980, Oldsmobile V8, 350cui (5,7 litru), automat. Teď, jak už všichni víte, nepojízdná. VIN a TP má z ročníku 1983, bílé značky v depozitu. Foto v albu: http://img24.eu/users.ph...mp;gal=1387&cat=1228Robert viděl v reálu - může dát nezávislé ohodnocení. Po jeho návštěvě na mě manželka po tom, co viděla jeho krásné kamárko, tlačí, ať Berušku prodám a možná má pravdu. Myslel jsem, že malé upravy budou stačit, ale vypadá to, že je potřeba hodně velká nebo spíš kompletní "restaurace". Nerad bych ale Berušku viděl rozebranou na náhradní díly! Kdybyste měl někdo zájem, dejte vědět. Předpokládaná cena 80,000. Když se neprodá, nevadí. Nebudu brečet. Budu aspoň mít alibi, že jsem to zkusil :-) Papíry z 83 ? Škoda to je jiný generace ne. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To asi jo, to ani pak podle mě nedává moc smysl to na bílý noty hlásit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jojo, to je trojka. S tim jsem to v 1999 koupil. Tenkrat to bylo ok. Proslo to i pres prevod z Klatov do Domazlic.vyradil jsem to z provozu do depozita az pri prestehovani do stredoceskyho kraje pred dvema roky. Dneska uz by to urcite neproslo. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
A jak to dostat na vete noty priznam se ze si me nahlodal |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Bandit2 napsal:Jojo, to je trojka. S tim jsem to v 1999 koupil. Tenkrat to bylo ok. Proslo to i pres prevod z Klatov do Domazlic.vyradil jsem to z provozu do depozita az pri prestehovani do stredoceskyho kraje pred dvema roky. Dneska uz by to urcite neproslo. to ma v TP prestavbu karoserie i motoru na novej rocnik 83 ?? to je hodne zajimave , vim ze slo v ramci stejneho modelu to prestavet.. hmm bal bych se STK jak cert , normalne to nemuze projit ... ale vete TP to asi poresi . 80tis je asi zajimava nabidka, pokud to neni uplne zrezle a mechanicky KO , jakej je interier ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
MartinG napsal:A jak to dostat na vete noty priznam se ze si me nahlodal blbe jak je auto jednou v evidenci tak to na vete nejde , jedine nahlasit likvidaci a pak prihlasit s jinym VIN kodem ? ale nevim presne jake jsou ted nova pravidla v roce 2014
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
To nejde odhlásit z normálních papírů s tím, že auto si chceš ponechat jako veterána? Prostě, že ho už nechceš provozovat... |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Standa napsal:To nejde odhlásit z normálních papírů s tím, že auto si chceš ponechat jako veterána? Prostě, že ho už nechceš provozovat... nejak ano , ale bile znacky zustavaji, kazdej co ma strasi auto 30let by prechazel na vete , ale popravde ted nevim jak to je porad se to meni....
|
|
|
|
|
Bych neřekl, že mají ty registry až tak propojený... ale bůhví. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jde i o to ze to ma jiny vin a jiny papiry z jiny generace |
|
|
|
|
fik napsal:to ma v TP prestavbu karoserie i motoru na novej rocnik 83 ?? to je hodne zajimave , vim ze slo v ramci stejneho modelu to prestavet.. hmm bal bych se STK jak cert , normalne to nemuze projit ... ale vete TP to asi poresi .
80tis je asi zajimava nabidka, pokud to neni uplne zrezle a mechanicky KO , jakej je interier ??
Prestavbu v papirech nema. "Normalni" lidi vedi houby co je jaka generace u fbody. Interier docela ok, mechanicky docela ko, jinak bych jezdil a neprodaval :-). Jasne, ze to chce videt a prohlidnout. |
|
|
|
|
|
Jasný ja premejslim jak to dostat na vete noty kdyz to nema ok papiry |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Měl by jsi nějaké aktuální fotky přip. popis proč to nejede / co tomu je? :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Fotky motoru jsou aktualni. Exterier je starsi, chvili pred tim, nez to prestalo couvat. Jednou jsem moc rychle prehodil za pohybu z D na R a uz se to dozadu nehejbe. Motor kdy naskoci, zni dobre, ale nekdy nektere valce vynechavaji.Ja to moc nepoznam, ale Robert me na to upozornil. Dopredu to na jare jelo - z garaze jsem to vytah, dovnitr jsem zajel. Ted uz to nezkousim, protoze to tam nezatlacim, kdyby to nejelo.Je potreba udelat neco s elektrikou. Tomu vubec nerozumim. Ruzny hadicky a lanka atd. Pro znalce asi samy trivialni veci, pro me zatim neprekonatelny problem - jak ze znalostnich tak casovych duvodu. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Já bych ho bral, ale doma by mě zabili... Nepouštěj ho, radši se domluv s někým, kdo ty technický věci vyřeší za rozumno. Repas takovýhle převodovky nemusí bejt extra drahej. A ta elektrika je úplně jednoduchá. Pokud není v háji kastle a interiér, tak to zprovoznění bude stát drobný proti koupi (hotový takovýhle auto by nejspíš stálo 300 a víc). |
|
|
|
|
Hergot chlapi, vy me drtite. Ze bych nakonec jeste zaradil zpatecku? |
|
|
|
|
|
Repas převodovky by měl být kolem desítky nebo i méně, záleží na poškození. Lamely nejsou tak drahý.
Za 80 je to auto zadarmo a lidi ti tu utrhaj ruce, už se slítaj supi, bacha :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Akorat ten vin a bejt tebou neco zainvestuju do opravy a jezdim skoda prodavat |
|
|
|
|
Jo oprava elektriky je za babku, sám téměř zadarmo, autoelektrikářem za nějakou stovku.
Motor snad jedině změřit tlaky a třeba by stačilo jen zrepásnout, tj. vyndat, očistit, přelakovat, přetěsnit. Případně nechat srovnat hlavy a zabrousit sedla, to taky nebude drahota. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Do jakýhokoli koupenýho auta nasypeš kupu peněz, pokud to nebude extra kousek za odpovídající peníze. Tady víš, co máš. A když je to navíc auto, který chceš, tak ho neprodávej. Tloukl by ses do hlavy, že už takový za přijatelný prachy neseženeš. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Byt tebou tak si ho nechám ... ale pokud ho budeš prodávat coz doufam ze ne ... tak jsem jeden ze zajemcu ... zavřu ho do garaze i kdybych ho dělal dalších par let :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Ses dalsi v rade uz sem na nej vybral prachy |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK