Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Jen vysvetluju manzelce ze tohle se musi koupit |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tady je to fakt jak na šílený, jak se objeví něco zajímavýho, hned na to všichni naskáčou jak mouchy na houno :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Kluci, neperte se! Vetsina z vas doporucuje neprodavat a sef je mezi nima. Dostali jste me. Mozna jsem ted za blbce ale stahuju pryc z nabidky a nechavam si ho. Diskuze me opravdu namotivovala neco s tim delat. Bandit zustane banditou a muscle car lives!!! Dekuju. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
A to jsme chteli davas flasku |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Jasny, az pojedu nekdy do Jaromere, kde mame fabriku tak se u tebe v Hradci zastavim. |
|
|
|
|
|
Jasne neni problem v Jarimeri zbyla snad uz jen jedna fabrika |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jojo, uz jsem s nim mluvil. 3 roky bez provozu, vymena vsech tesneni. Neni to vzit a namontovat. Navic jsem ted trochu nainvestoval - novej starter, alternator, karbec,kabely a svicky, chromovej engine dress kit. Vsechno zatim v krabicich. Ted uz jenom najit cas a dat to pod kapotou do cajku. Mezitim neco nasetrim a zacnu resit dalsi cast. Nicmene diky, ze sis na me vzpomnel :-) |
|
|
|
|
|
takže se budeš pouštět do znovuzrození TA ? |
|
|
|
|
Ne, nakoupil díly a pak to prodá všechno najednou i s náhradníma dílama :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
super dej me do poradniku zajemcu na prvni misto |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.07.2013(UTC) Zpráv: 43 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Bandit2 Jojo, uz jsem s nim mluvil. 3 roky bez provozu, vymena vsech tesneni. Neni to vzit a namontovat. Navic jsem ted trochu nainvestoval - novej starter, alternator, karbec,kabely a svicky, chromovej engine dress kit. Vsechno zatim v krabicich. Ted uz jenom najit cas a dat to pod kapotou do cajku. Mezitim neco nasetrim a zacnu resit dalsi cast. Nicmene diky, ze sis na me vzpomnel :-) to je můj inzerát.., ono když sundáš převodovku z auta a dáváš jí tam zpět, tak je nesmysl ty simeringy nevyměnit, protože pochybuju že by těsnily, měnič nasadíš jednou a hotovo, když ho sundáš tak zase vyměnit, a těsnění pod vanou, protože se mi zdálo že to tam prosakuje, ale mohlo to být jinde... je odstavená asi tři roky, můžu jen slíbit, že kdyby byla nějak na hovno tak jí vezmu zpět.., no a co třeba 8000kč , mě je k ničemu.. |
chevrolet camaro 1985 5,7 nepojízdné, motor venku pontiac trans am 1981 7,4 pojízdné chevrolet g30 sportvan 1986 5,7 pojízdné chevrolet caprice 1970 6,6 nepojízdné motor venku |
|
|
|
|
Napsal: apolo to je můj inzerát.., ono když sundáš převodovku z auta a dáváš jí tam zpět, tak je nesmysl ty simeringy nevyměnit, protože pochybuju že by těsnily, měnič nasadíš jednou a hotovo, když ho sundáš tak zase vyměnit, a těsnění pod vanou, protože se mi zdálo že to tam prosakuje, ale mohlo to být jinde... je odstavená asi tři roky, můžu jen slíbit, že kdyby byla nějak na hovno tak jí vezmu zpět.., no a co třeba 8000kč , mě je k ničemu.. prodej Banditovi výfuky ať mi můžeš nechat svody |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To je pěkná cena za špajzku do foroty.
|
|
|
|
|
Napsal: MartinG takže se budeš pouštět do znovuzrození TA ? Jojo, budu si hrat a uvidime, jak to dopadne. Neni co zkazit :-) |
|
|
|
|
|
Napsal: MartinG prodej Banditovi výfuky ať mi můžeš nechat svody Vyfuky nepotrebuju. Chci nechat ty podprahovky, co tam mam, jenom se budou muset upravit. Mezi svodama a podprahovkama je to tak nejak divne zamotany, ze to musi blbe foukat. Na to je ale dost casu.. |
|
|
|
|
|
dyt je nemusis montovat jen si je kup :) at si muzu koupit ty svody |
|
|
|
|
Vidis, dobrej napad, to me nenapadlo. Popremejslim o tom ... O vikendu jsem uklidil garaz tam se toho vejde! |
|
|
|
|
|
Tak se mi konecne povedlo prostrcit novej starter mezi svodama a vanou. Peknej humus, ale je tam. Na prisroubovanj mi ale uz nezbyly sily - po pulhodine stelovani a s ksichtem omlacenym padajicimi srouby mi dosla fyzicka i trpelivost. Az prestanou bolet bicepsy, tak budu pokracovat. Kabely vypadaj dobre, tak snad budu startovat a ne klikat |
|
1 uživatel blahořečil Bandit2 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: Bandit2 Tak se mi konecne povedlo prostrcit novej starter mezi svodama a vanou. Peknej humus, ale je tam. Na prisroubovanj mi ale uz nezbyly sily - po pulhodine stelovani a s ksichtem omlacenym padajicimi srouby mi dosla fyzicka i trpelivost. Az prestanou bolet bicepsy, tak budu pokracovat. Kabely vypadaj dobre, tak snad budu startovat a ne klikat Já, když jsem toho mojeho sněhuláka koupil, tak nejen, že kus motoru chybělo, ale starter se pootočil a dost. Natlačil jsem to na kanál, že ho vyndám a prohlédnu. Po vyšroubování prvního šroubu na mě vypadl a to po částech, když jsem ho dal na ponk, zjistil jsem, že 3 šrouby a závlačka chybí. Po vyčištění a sešroubování dohromady jsem ho chtěl dát zpět a byl jsem jak velký Vont, když chtěl dát ježka do klece, v okamžiku, kdy jsem startér dal na své místo jsem zjistil, že šrouby leží na ponku..... No prostě pecka. Po úspěšné montáži a odzkoušení mi vylítla ségrovka a spadla do kanálu, kdybych za jedno sprostý slovo dal korunu, tak jsem toho řekl za stovku a ani jednou se neopakoval,naštěstí jsem měl ještě jednu a šla tam dát na autě.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: NeoN Já, když jsem toho mojeho sněhuláka koupil, tak nejen, že kus motoru chybělo, ale starter se pootočil a dost. Natlačil jsem to na kanál, že ho vyndám a prohlédnu. Po vyšroubování prvního šroubu na mě vypadl a to po částech, když jsem ho dal na ponk, zjistil jsem, že 3 šrouby a závlačka chybí. Po vyčištění a sešroubování dohromady jsem ho chtěl dát zpět a byl jsem jak velký Vont, když chtěl dát ježka do klece, v okamžiku, kdy jsem startér dal na své místo jsem zjistil, že šrouby leží na ponku..... No prostě pecka. Po úspěšné montáži a odzkoušení mi vylítla ségrovka a spadla do kanálu, kdybych za jedno sprostý slovo dal korunu, tak jsem toho řekl za stovku a ani jednou se neopakoval,naštěstí jsem měl ještě jednu a šla tam dát na autě. jooo taky jsem par slovicek vypustil u starteru kdys jsem vyndal a domo robo zrepasnul promazal a tak
|
|
|
|
|
No jo, to ja jeste pokracuju. Mel jsem predsevzeti, ze do konce roku budu startovat. Na silvestra jsen si lehnul pod auto a ..... stravil jsem tam asi hodku a pul a starter jsem neprisrouboval . Na prahu nepricetnosti jsem uklidil naradi, auto sundal na zem, zabouch garaz a sel si dat panaka. Asi to nejlepsi, co jsem moh udelat. |
|
|
|
|
|
Prosimte a jak jsi vyndal ten starej? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vyndani s povolenejma svodama. Novej je tam taky tak, ale nejak nejsem schopnej ho napasovat na diry tak, abych zasrouboval ty dva pitomy srouby. Je to ten velkej tezkej origo starter a vzdycky ho mam asi trochu sikmo nebo nevim. Je to jenom o stelovani spravny polohy na diry ale zatim jsem asi moc levej ... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK