Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Tak premejslim, jestli drhnout, cistit, lestit, barvit a nebo zkusit sehnat novej a rovnou vymenit. Ma nekdo nejakou zkusenost? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tady je každá rada drahá (ten spray vyjde na cca 600,-Kč), protože vlivem brzdovky to kolem okraje po čase začne zase. Zatím nej .. postup byl: - drátěným kartáčem na vrtačce oleštit - nastříkat Convert rustem RC 900 - nabarvit do požadovaného odstínu
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
Napsal: MartinG Alkyton Jo, jako povrchovou úpravu určitě, ale podklad ten epoxidový antikorozní spray.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
i jako podklad drzi to na vsem |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nebo zevně opískovat a pozinkovat, ale bude potřeba uzavřít vnitřní prostory a pracovní plochy, jak mi radil Adam66 ve vláknu někde vedle. Já teď nechával zinkovat brzdiče a chtěli za to jen 150 Kč za oba!! Každopádně, když už to budeš mít sundaný, kup si repasní sadu. Já o tom do budoucna taky uvažuju, ale asi půjdu do nového sestaveného, který už má pozink povrch |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Víétej do klubu koukám, taky lítaj prachy z okna |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
no to mi povídej
|
|
|
|
|
a díky kurzu jsem hodně nákupů přehodnotil a posouvám je až bude líp, takže dělám vezi co jsou za kačky :) výfuky, chladič natření podlahy atd |
|
|
|
|
Já zatím pískuju a nechávám zinkovat. Dily už snad mám všechny, ale to uvidím až to budu dávat dohromady.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Diky za rady. Az to podrobnejs prozkoumam, tak uvidim, jestli ma cenu restaurovat nebo koupit rovnou novej. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nejlevnějším bych se vyhnul, ze zkušeností se to občas nevyplácí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vzal bych střed někde kolem 1200,-
|
|
|
|
|
Vzal bych hlavně značkový, buď kvalitní OEM nebo kvalitní aftermarket ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kdyz budu kupovat novej, tak se asi budu opicit po Fidovi. To vypada nejlip. |
|
|
|
|
|
Dneska rano jsem se nudil, tak jsem sel premerit tlaky ve valcich. Mam origo olds #8 hlavy, 79cc o kterych pisou "better flow but poor compression". Za studena jsem nameril u vsech valcu mezi 120 a 125 psi. Dobry, ze tam nebyl u zadneho valce zadny velky vykyv, takze ok. |
|
|
|
|
|
Tak jsem trochu patral a udelal si radost. Sehnal jsem v US kopii originalni faktury pri prvnim prodeji Berusky s origo VIN cislem a specifikaci. Prodala se v New Jersey v dubnu 1980 za 8.819 dolaru. Je to cistokrevna T/A, puvodne s motorem Pontiac 4,9 (301 ci).Co se zmenilo je tedy motor a barva (puvodne modra). Stalo me to 75 dolaru, ale stalo mi to za to Pro ostatni potencialni zajemce existuje Pontiac Historical Services v Michiganu. Podle i castecneho VINu (poslednich 6 cisel) to jsou schopni dohledat v archivu a zaslat. Ja jsem castecny VIN nasel vyrazeny na firewallu pod bednou od klimatizace, kterou jsem nedavno vyrval protoze uz byla stejne vykuchana. |
|
|
|
|
|
Dneska jsem zase pokrocil. Myslim, ze se to docela povedlo - libi se mi to a hlavne to funguje |
|
|
|
|
|
Krása. Co převodovka vlastně? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Diky. Prevodovka jeste musi pockat. Ted prijdou na radu brzdy a booster. Zacinam si hrat s myslenkou, ze tu prevodovku rozeberu koupim overhaul kit a zkusim to dat dohromady. Literaturu mam, videji je vsude prehrsel tak se mozna uvidi. Treba je to blbost ale zase by to nemel byt zadny rocket science. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Vypadá to, že se to hýbe tím správným směrem, jen tak dál
|
|
|
|
|
Dneska jsem si rikal, ze odmontuju starej brake booster. Trochu jsem to podcenil a kdo jste to delal asi vite, o cem mluvim. Ty 4 srouby, ke kterejm se nemuze, jsou zarezly, strasne dlouhy a nejak upraveny aby nesly povolit. Lehce jde jen asi poslednich par otacek. Jeste, ze jsem si koupil racnovou patnactku. S vazacim dratem a privazanou trubkou na prodlouzeni se mi po skoro dvou hodinach povedlo plne odsroubovat jednu matici. Samozrejme tu, ke ktery se nejlip muze. Pristi vikend pujdu na druhou. Drzte palce, vypada to na vetsi humus nez starter |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK