Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jestli se začneš takhle hrabat i Lordovi, tak aspoň taky poznáš moji bolest :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
U Lorda se radši bude držet pravidla "Dokud to funguje, tak na to nehrab." |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Jojo, presne tak. Beruska je lego, jak jste me presvedcili :-). Lord, to uz je jina technika. Dokud jezdi, tak at jezdi, zadny neodborny zasahy. U nej jsem zatim vymenil jenom spinace na otevirani oken a zamykani dveri, protoze to nejak blblo a nekdy neslo zavrit okynko u ridice. Zbytek jsem nechal odbornikum. Chci aspon necim jezdit a dneska to jelo ... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Napsal: Bandit2 Dneska jsem si rikal, ze odmontuju starej brake booster. Trochu jsem to podcenil a kdo jste to delal asi vite, o cem mluvim. Ty 4 srouby, ke kterejm se nemuze, jsou zarezly, strasne dlouhy a nejak upraveny aby nesly povolit. Lehce jde jen asi poslednich par otacek. Jeste, ze jsem si koupil racnovou patnactku. S vazacim dratem a privazanou trubkou na prodlouzeni se mi po skoro dvou hodinach povedlo plne odsroubovat jednu matici. Samozrejme tu, ke ktery se nejlip muze. Pristi vikend pujdu na druhou. Drzte palce, vypada to na vetsi humus nez starter Dneska jsem odsrouboval ten zbytek. Kupodivu ty matice, ke kterejm se muze nejhur, sly povolit a odsroubovat nejlip. Bez kloubovy racny by to ale neslo. Ted jenom vymyslet, kde to odpojit od hadic/trubek. Novej booster je s nadrzkou a pak pytlik plnej nejakejch veci. Napln na vikend .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj, snazim se zjistit k cemu slouzi tohle - nic to nespojuje a jen tak si to trci :-) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
To je myslim spojený s převodovkou.V palubce ti to ukazovalo zařezenou rychlost.Snad i ti to nedovolilo startovat v jiný pozici než P? Upraveno uživatelem středa 27. května 2015 12:49:36(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: Sentinel To je myslim spojený s převodovkou.V palubce ti to ukazovalo zařezenou rychlost.Snad i ti to nedovolilo startovat v jiný pozici než P? Přesně tak.
|
|
|
|
|
Diky za info. Protoze je prevodovka v zadeli tak mi to myslim startuje vsude. Zkusim najit jak to ma bejt, treba je ta zadel zpusobena timhle. Uvidime. Asi to ted nemam prikrejvat tim novym boosterem - az ho tam namontuju, tak s k tyhle potvore uz nedostanu. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Startuje ti to v každý pozici, protože to očko máš zřejmě úplně dole, značící pozici P. Převodovka je s tim spojená takovou kovovou tyčkou v půlce mírně ohnutou aby se protáhla od spodku auta až nahoru k tomu očku.
K tomu patří takový mechanismus s pérkem, který vede od voliče převodovky a drží v půlrámu. Fido to nedávno doinstalovával. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O vikendu jsem vyrabel najezdy. Hracka - drevene, jenom 15cm vysoke. Vzal jsem 3 fosny seriznul, spojil a vzniknul tento genialni vynalez - metr dlouhy, 15 cm vysoky, 30 cm sirka: Genialni to bylo ale jenom do doby, nez jsem na ne chtel s beruskou vyjet. Nejak se zasekla a radsi palila gumy na betonu nez aby vyjela aspon na ten prvni stupinek. Nejdriv jsem mel obavy, ze s tou prevodovkou nebude mit silu vyjet nahoru, ale to co predvadela me sokovalo. Stravil jsem pokusama na to vyjet asi 2 hodiny - popotahnout trochu dozadu, rozjet dopredu, zastavit a palit gumy. Nakonec jsem to vzdal. Mam ted dve moznosti - bud najezdy ulozit do depozitare a nebo je potahnout necim, co berusku presvedci, aby na to vyjela. Je to asi trochu k smichu, ale nemate nejaky napad, cim to potahnout? Zkusil jsem i stresni sindel, kterej jsem nasel ve stodole, ale beruska ho utrhla, prohnala pod kolama a zahodila 2 metry dozadu :-). Proste dneska odpoledne byla sranda |
|
|
|
|
|
Jo ty na to najíždíš zadkem? To pude vždycky blbě, musíš na to vycouvat ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To nejde, vzdyt mi zpatecka nefunguje ! |
|
|
|
|
|
Zkus to přetáhnout něčím delším, aby to přesahovalo tak o 30cm začátek nájezdu. Třeba pytlovinou nebo gumovou podložkou pod nohy do auta. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Natluč na to lepeňákama koberec, nebo to na to natahuj hupcukem |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Mam hrubej venkovni koberec, tak to zkusim. Diky. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Bandit2 O vikendu jsem vyrabel najezdy. Hracka - drevene, jenom 15cm vysoke. Vzal jsem 3 fosny seriznul, spojil a vzniknul tento genialni vynalez - metr dlouhy, 15 cm vysoky, 30 cm sirka: Genialni to bylo ale jenom do doby, nez jsem na ne chtel s beruskou vyjet. Nejak se zasekla a radsi palila gumy na betonu nez aby vyjela aspon na ten prvni stupinek. Nejdriv jsem mel obavy, ze s tou prevodovkou nebude mit silu vyjet nahoru, ale to co predvadela me sokovalo. Stravil jsem pokusama na to vyjet asi 2 hodiny - popotahnout trochu dozadu, rozjet dopredu, zastavit a palit gumy. Nakonec jsem to vzdal. Mam ted dve moznosti - bud najezdy ulozit do depozitare a nebo je potahnout necim, co berusku presvedci, aby na to vyjela. Je to asi trochu k smichu, ale nemate nejaky napad, cim to potahnout? Zkusil jsem i stresni sindel, kterej jsem nasel ve stodole, ale beruska ho utrhla, prohnala pod kolama a zahodila 2 metry dozadu :-). Proste dneska odpoledne byla sranda Co takhle zvednout auto heverem a podložit kola nějakýma špalkama. a nemusíš na nic vyjíždět.
|
|
|
|
|
Tyjo to je hlavička a my tady vymejšlíme Aladinovy koberce Pravda, podlož předek, vem to heverem za diferák a nazdar. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Třeba nemá hever, co by to zvednul o 15 čísel. Navíc zvedání za diferák je tak trochu čuňárna. Mě je spíš divný, že to nedokáže vylízt na ty fošny (asi totálně ztvrdlý klouzající gumy). |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Proč by to byla čuňárna, na tu chviličku. Všichni všude zvedaj auto za diferák, když chtěj mít na chvíli rychle kola ve vzduchu :) A když nemá 15cm hever, tak si to přizvedne, vypodloží kola, vypodloží hever, přizvedne, atd... Nebo máš ještě lepší nápad? Upraveno uživatelem středa 23. září 2015 13:57:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Na fošny to nevyleze, protože to má těžkej předek a lehkej zadek, proto jsem navrhoval couvání. To je stejný jako se vyhrabat z písku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nevím, já jsem kdysi najížděl na cihly všema kolama s Arem popředu jen na zadní náhon a na trávě a šlo to. S Fajrákem jsem zase několikrát najížděl předkem na zkosený pražce a zároveň zadkem na kus fošny a taky problém nebyl. Za diferák jsem taky někdy zadek přizvednul, ale vím o lidech, co si tím zkurvili nápravu, protože to napojení trubek do těla diferáku je tím dost namáhaný. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
O tom jsem ještě neslyšel, ale určitě to má něco do sebe. Nicméně naše náprava je na to dost tuhá. Já jsem takhle dokonce krátkodobě zvednul Tahoe a taky se nic nestalo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK