Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
Marvel napsal:Díky za odpovědi, to že jste se rozepsali mě vůbec nevadí, právě naopak jsem rád že se dozvím co nejvíc. Ale teď k mýmu dotazu. Celkem jsem si oddych, když jsem si přečetl, že si takový autíčko může opravit a poupravit dle svýho, aniž by musel chodit na automechanika či podobně. Samozdřejmě na to nebudu sám, několik přátel znalých v tomhle oboru mám. Jinak tohle auto je zatím hudba budoucnosti, až budu nějak vydělávat, ale pevně věřím, že mě moje láska k tomuhle kousku zůstane a sen se mi splní[-o< ...Jinak blog jsem si přečet a vaše auta vypadají fakt skvěle a přeju aby se vám práce šla co nejlíp od ruky, abych měl ještě větší inspiraci než teď. Mějte se. Taky si dovolím svoji trošku do mýna. Před pár lety, kdy jsem ještě nevěděl, kde hledat na autě ten karburátor nebo co, jsem měl stejný sen, jako ty. Zrenovovat starou ameriku z totálního chudáčka na chloubu srazů. Takže jsem si kladl stejné otázky, a dost jsem váhal, jestli na to mám, zvlásť protože mě všichni tvrdili, že pokud nedělám do aut léta, je něco takového vyloučené. Postupem času jsem sebral odvahu a pustil se do renovace šrotu, přičemž na 2nd camaro padla volba zejména z těchto důvodů - vždycky se mě moc líbilo, je to celkem běžný auto, na který nebude problém cokoliv sehnat, a je to jednoduchý auto, na kterým se dá začít. Prostě sbírat praktický zkušenosti přímo z praxe, a když se to náhodou podaří, budu mít jednou super káru. Dneska to vidím tak, že jsem rád, že jsem se do toho pustil, i když mnozí takové počínání nechápou (nezajímavý auto pro takhle náročnou renovaci, navíc v zoufalém startovním stavu). Jenže mě vždycky strašně štvalo, že když se mě na autě něco pokazí, musím to dát do servisu, protože tomu nerozumím. A právě abych tomu porozumněl, tím mám na mysli jak všechno funguje, co a jak, kdy a proč, tak proto jsem se do toho pustil. Praxe nejlepší škola, a navíc kdo nic nedělá, nic neskazí. Abych to shrnul a moc se tady nevykecával - stačí silná vůle to dokázat, trocha manuální zručnosti, aspoň základní dílenský podmínky a chuť učit se za pochodu, porozumět a řešit problémy a není důvod se do toho nepustit...Proto ti fandím a radím nebát se.
|