Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
wolfow napsal:Motivace je dost,horší je to s časem... Sestavil jsem si takový plán:1, Vykuchám komplet interiér,budu se opičit... Tu podlahu obšlehnu taky-dobrý nápad ji odhlučnit. 2,Budu si hrát s dveřmi-tu sadu těsnících gum budu muset asi koupit novou,buď to chybí úplně,nebo je to zpuchřelý jak svi.. kliky snad zachráním 3,Dám do kupy plasty,čalounění,targu,sedačky,palubku atd...(toho ale je sakra ! ) 4,toho vykuchance dotáhnu do dílny (velké dílny s hevery a tak...já jen jáma) a vyhodíme motor, převodovku,kardan...5,demontáž podvozku,čištění,kontrola-výměny-komaxit.6,ošetření podvozku,dutin7,zpětná montáž podvozku,náprav. 8,posíláme boudu do lakovny -tam si pobude 2-3 měsíce-mezitím zkulturním motor a vůbec všechno kolem(hadice,kabely,agregáty,převodovku...) asi půjdu do chromových krytů,nových svodů,možná karburátor,,, vše záleží na financích,to je jasný. 9,Než se vrátí z lakovny snad bude dost času na lišty kolem oken,doladění interiérových věcí a doplňků. 10,Nalakovaný krasavec dostane vše zpět-i nový výfuk z nerezu(kámoš umí-moc) a snad nastane potom ta kýžená chvíle. Jo,je to jen vize.... Snad se splní. Jen jsem zvědav,jak dlouho mi to potrvá,jelikož peníze jsou vždy až na prvním místě. Budu referovat,jak to pokračuje! Hele nebyl jsi v nějakém čele sdružení?:-D krásně jsi tu rozvrhl plán na pětiletku:-D ba né dělám si srandu:-) krásně jsi si to rozvrhl! když se toho budeš +/- držet a pár let tomu obětuješ, tak si myslím, že vyjede z dílny krásný a brutální Pontipták:-) s penězma je neřest no, bohužel:-( |