Pustil sem se do interiéru a jsem asi mladej a blbej, protože mi neni jasnejch docela dost věcí, tak budu vděčnej za objasnění.
1. To vážně engineeri z GM udělali přední sedačky v 3rd gen. trvale sklopitelný a zaseknou se až když je auto v určitém sklonu? Už při koupi jsem myslel že je mechanismus sklápění rozbitej a ta zadní páčka prostě nezabírá do nějakýho ozubu, nebo něco na ten způsob a pujde to spravit. Sedačky sem rozebral, začal gůglit jak to opravit a vypadá to že asi nijak
2. Řešil někdo prosezené a rozdrbané sedačky? S molitanem asi problém nebude, nejakej podobnej tvar se u čaloníka najde, ale co potah? Chtěl bych tam mít stejnej černej semiš jako je originál, no nikde sem nenašel že by se prodával třeba v metraži. Případně nejaký zkušenosti s firmou z ČR, která by je opravila?
3. Čím lepit popraskané plasty aby to drželo, neleptalo je to, a bylo to pokud možno co nejmíň nápadný? Mam popraskaný oba dveřní kaslíky, při rozebírání zařvali snad všechny plastové čudlíky které byly někde zacvaknutý (doufám že z důvodu stáří a né levejch rukou :D ) Sou popraskaný i dírky na vruty u středového panelu
Napadá mě že by mohl fungovat nějakej epoxid, nebo modelářský lepidlo na plasty. Nechce se mi to testovat, už tak je ten interiér dost zkurvenej
Tuning to je řehole, někdo asi montoval do středového panelu tlačítko na nitro, když viděl Rychle a zběsile a takhle to dopadlo. Taky to budu muset nějak zapatlat. Novej panel se sehnat nedá a když už ho seženu tak je z jinýho ročníku a nepasuje
4. Čím přilepit prověšené čalounění stropnice? Ideálně abych nemusel ještě rozebírat i celej strop. Nevim jestli si to moc idealizuju, není nějakej sprej kterej jí přilepí "z venkovní" strany?
Možná budou někomu ty otázky připadat idiotský, ale zatím sem renovoval akorát Zetora a tam nemusim řešit nějakej semiš, nebo popraskaný plasty... :D
PS: Ta závada v elektrice byla jednoduchá, vypálený ECM. Buď sem to udělal já tim, že sem nastartoval s vyskratovaným konektorem OBD při diagnostikování, nebo prostě exnul protože se mu chtělo