Po včerejším Brněnském FNR (místní sraz) jsem si odnesl nejen příjemnej požitek, ale aj kufr náhradních dílů:
- Palubní deska - ať nemusím rozřezávat tu původní, jak budu dělat digi palubku
- Mřížky do masky nárazníku - barvu odloupu a odleptám; výsledek bude černá; jako bonus pak vyříznu díru pro mlhovky (díry jsou uprostřed pro přídavný dálkovky či co tam bylo v originálu)
- Větračky do palubky - jeden můj "list" má ulomenej čep na vodící lištu, tak ať to mám v cajku
- Pohon otvírání levého světla (shodou náhod bylo opravdu levé; ale je na starší ročníky, takže drobné přebastlení elektroniky, mechanika je dobrá) - mám hlučný ložisko + mám zničenou mechanickou pojistku, u těhle světel je to klasická závada; buď vyměním a upravím elektroniku nebo vykuchám tohle (což bude přes nýty problém) o ložisko a pojistky a dám do originálu
- Spínač světel - mám sedřený piktogramy + tyhle vypínače při přetížení rády hořej, tak do zásoby, až mi dosavadní shoří
- Krytka pojistkové skříně - neměl jsem
- Zamykací víčko nádrže - konečně se nemusím bát, že se někdo přikrade s hadicí a kanystrem
- Přihrádka ke spolujezdci - mám jen "držák mapy", tento má jak držák mapy, tak i odkládací prostor; sice má nápis
TRANS AM, ale to se přežije anebo to nějak sedřu
(v krabici DEPO jsou jen starý Sealed Beam halogeny, jen sem tím podepřel palubku)
Krom těchto věcí jsem dostal i katalog náhradních dílů
Firebird TransAm Parts & Accessories Catalog a nějaký vánoční katalog dílů
Holiday Catalog 2009 na Firebirdy, Camara, Chevy Nova... zejména pro starší ročníky.
To vše od člověka s přezdívkou
mergoscia, čímž mu i tu na fóru móóóc děkuju. Nečekal jsem, že někdy projedu benzin z radosti a že se mi to takhle vyplatí.
PS: Fotky z FNR sice jsou, ale Trinom mý auto nevyfotil, ani nevystavil do "síně nováčků FNR", už jsem ho patřičně seřval.