Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
zkontroluj podtlakovou hadici co vede do posilovače jestli neuniká. posilovač se dá otestovat tím že se pedál "našlape" při vypnutým motoru a měl by postupně tvrdnout a nakonec zůstat v horní poloze a měl by tam držet, pak při nastartování bys měl cítit jak se pedál propadne.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nekupoval jste někdo v ČR válečky do bubnových brzd na 3.gen? Např: http://www.profidily.cz/...lpr-pr-19-05-249196.htmlNikde není napsaný rozměr připojení a tak si nejsem jistej, jestli mi to půjde na 87´ Fajráka. A ještě na jednom bubnu mám navařený dva železný pásky (z čela po obvodu skoro naproti sobě), netuší někdo na co tam jsou? Na druhým není nic. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Není to vyvážení bubnu po odlití? Třeba se jim tenhle hodně nepovedl :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
To mě napadlo jako první a asi to tam je od výroby, ale zaráží mě, že jsou skoro naproti sobě asi o 150 stupňů a větší než na fotce od Adama. Asi někdo udělal chybu a než aby to sundal, tak přidal naproti. Vyblejsknu a hodím to sem. Edit: A ještě dotaz: nefunguje mi omezovač tlaku na zadek, mám koupit válečky s nejmenším průměrem (19,05), nebo rovnou investovat do novýho omezovače? Teď je zadek hodně přebržděnej a ježdění s hodně naloženým zadkem nepředpokládám. Upraveno uživatelem neděle 28. října 2012 22:27:44(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Zkus na US Motors napsat Fandakovi, má u Brna v Želešicích servis a ten mi nedávno sháněl prasátka (nebo někdo z jeho pracovníků) a dával do pucu zadní brzdy, mohl by vědět víc. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Dík, můžu to zkusit. Předpokládám, že je metrický a bude pasovat a chtěl jsem si to ověřit. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Standa - já tam ty pásky mám taky, dokonce na obou bubnech, jsou tam opravdu kvůli vyvážení jinak docela humpolácky odlitýho bubnu. Já mám mimochodem ten dojem hraničící s jistotou, že to, co by se v evropě zahodilo jako zmetek, v americe k tomu přijde nalitej portorikánec a z elipsy udělá kolo s devatenácti hranama. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Tak dneska mi to nedalo a zajel jsem na technickou si odzkoušet brzdy. Týpek mi řekne že to brzdí úžasně, tak já nevim xD
|
|
|
|
|
Tak on tam viděl symetrii brždění a nějakou sílu u pomalu se točících studených brzd. To o brždění za provozu nemusí úplně vypovídat. A nebo to máš třeba pocitový kvůli větší síle na pedál. |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Měl sis to porovnat s ostatníma, když byly srazy, teď už je asi pozdě :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Standa napsal:Tak on tam viděl symetrii brždění a nějakou sílu u pomalu se točících studených brzd. To o brždění za provozu nemusí úplně vypovídat. A nebo to máš třeba pocitový kvůli větší síle na pedál. Máš recht, většinou je to jen o pocitu... Vedle fajráka mám Opel Corsu, brzdy stejně tuhý jako fajrák. Otec má Suzuki SX4, matka Suzuki Swift a oboje mají přeposilovaný brzdy, že když do těhle aut sednu a přibrzdím, tak líbám čelní okno... Otec zas říká, že ty moje auta nebrzdí a přitom brzdy mám na obou autech OK... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
xjohny: brzdy řešim již od konopáče. Srovnávám to s ostatníma. A prostě říkám že fíkovi to brzdí tak jak bych si představoval. Probrali jsme to spolu a je to určitě o slitině destiček. Asi mám ty destičky moc tvrdé. Takže buď na to dupat jako slon a nebo objednat nějaký obič typ destičky na předek. Skontroluju ještě posilovač jestli tam nebude nějaká načatá gumička. Koukal jsem na jiné destičky, k dispozici jsou ještě ty semi-metalic. Ale když ondras psal že to taky neni ono, nevim jestli bych si pomohl. Staré destičky jsem vyhodil, takže si je nechat nalepit taky nemůžu, stejnou slitinou jako má fík :-)
Když bych to vzal z jiného soudku, řekněme chci udělat výkonější brzdy, byl by někdo ochotnej poradit co všechno to obnáší ke koupi?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Frajeri nebrzdej.nejdulezitejsi je prece vykon.
|
|
|
|
|
Tak jako upgrade by se mi líbily hliníkové dvoupístkové brzdiče, např: http://www.summitracing....IL-120-10937-RD/?rtype=1Určitě bys měl zvážit nerezový brzdový hadičky místo gumových, je to levná záležitost. Mám dojem že mi po nich ztvrdnul pedál, i známej mi říkal, že to brzdí dobře. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Super, todle jsem potřeboval vedět! :-) ještě dotaz, když bych dal do zadu kotoučový brzdy musim udělat ještě nějakej zásah? Holanůvstatek: Já vim výkon tam musí bejt taky ale až po brzdách :-D mimochodem jak si dopadnul s kompresorem? Upraveno uživatelem středa 31. října 2012 21:45:46(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
No úplnej bolt-on to nebude, ale existuje spousta konverzních sad s návodem. Myslim že konverzi prováděl i Cestovatel, třeba by ti s tim poradil. Budeš podle mě mj. potřebovat taky jinej rozdělovač brzdné síly. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:No úplnej bolt-on to nebude, ale existuje spousta konverzních sad s návodem. Myslim že konverzi prováděl i Cestovatel, třeba by ti s tim poradil. Budeš podle mě mj. potřebovat taky jinej rozdělovač brzdné síly. Ja bych se do toho nepoustel , kamarad to cele postavil na Wilwood spousta penez a uzitek minimalni , pokud chce nekdo opravdu brzdit , coz nevim proc tak je potreba do predu velke kotouce , brzdice , rozbok a jinej posilovac , pak se nevejdou 15" kola a je to draha legrace nejake stare desky tam snad mam , mel bych najit i nove oblozeni super recer , ktere je uplne na prd ,asi je tvrde a nezakousne se do kotouce ...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
no kompresor uz finisuje ale vcera sem zjistl ze motor je v aute pod uhlem 5ti stupnu takze komp nakrivo vuci remenici takze vsechno predelat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Když už se tu píše o těch brzdách nevíte o někom kdo by mě "vyvložkoval" třemeny? |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Co to znamená? Jako zrepasovat vnitřek, kde pojíždí pístek? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Uz jsem ti to tu psal. Me to delala firma Bekas v Ostrave (mas to kousek), ale neni to rozhodne levny. 3500,- za 4 pistkovy trmen. Jinak, jedna se o vevareni vlozek a vyhonovani. Me to zatim drzi. Je mozne ze kdyz budes hledat sezenes nekoho kdo repasuje levneji. Zedus napsal:Když už se tu píše o těch brzdách nevíte o někom kdo by mě "vyvložkoval" třemeny?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Honza T napsal:Uz jsem ti to tu psal. Me to delala firma Bekas v Ostrave (mas to kousek), ale neni to rozhodne levny. 3500,- za 4 pistkovy trmen. Jinak, jedna se o vevareni vlozek a vyhonovani. Me to zatim drzi. Je mozne ze kdyz budes hledat sezenes nekoho kdo repasuje levneji.
Jj prave proto hledam nekoho jineho chteji 7 tis za oba třmeny a kde mam pistky a krouzky za tu cenu bych mel uz wilwoody :( |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Že sis nekoupil nové (repasované) třmeny? Na inlinetube je mají taky... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK