Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Hmmm, pěkně to s nim švihne... tak Jířa - kupujeme ne? U mě není problém... Jen se ještě spojím se Zlumikem. Chtěl přesně to samé jako já. Takže prosim tě zjisti jak je to tady s cenou. Pošlu ti koruny a až je pošle i Zlumik, to objednáme, a poštovný štípnem na půl.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To cos poslal je od Jegs, poštovné neuváděj a shipping mají nastaven jen na US. Našel jsem o chlup levnější tady. Poštovné vychází na $91.7 za jeden kus, množstevní sleva neuvedena. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To cos poslal je od Jegs, poštovné neuváděj a shipping mají nastaven jen na US. Našel jsem o chlup levnější tady. Poštovné vychází na $91.7 za jeden kus, množstevní sleva neuvedena. Jde hlavně o to, aby ho měli i pro toho Petra. Řekl že by ho vzal se mnou. A já jsem mu slíbil že to tak tedy uděláme. Tak chvilku vydrž až se ozve. Ajsko ani tel. na něj nemám abych to urychlil. Před chvilkou jsem mu poslal E-mail. Takže Vyderzat pijaner :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí Jde hlavně o to, aby ho měli i pro toho Petra. Řekl že by ho vzal se mnou. A já jsem mu slíbil že to tak tedy uděláme. Tak chvilku vydrž až se ozve. Ajsko ani tel. na něj nemám abych to urychlil. Před chvilkou jsem mu poslal E-mail. Takže Vyderzat pijaner :-)
BERU...BERU...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Takže jak? Objednám dva stejný rozdělovače a pošlu je oba na Jířovo adresu?? Ten obchod vypadá, že má zrovna po ruce jenom tenhle jeden, tak zkusim jinej, kde jich je v nabídce víc. Upozorňuji Jiřího, že bude platit clo + dph, za oba rozdělovače to bude jářku cca 4.5k EDIT: Domluveno přes email... Upraveno uživatelem úterý 10. listopadu 2009 22:50:56(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Rozdělovače jsou na cestě ku mně |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
xjohny napsal:Rozdělovače jsou na cestě ku mně No už aby tu byl |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
xjohny napsal:Rozdělovače jsou na cestě ku mně No už aby tu byl |
|
|
|
|
Budu potřebovat také něco obdobného pro chladič oleje převodovky jako je toto?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Budu potřebovat také něco obdobného pro chladič oleje převodovky jako je toto? ne převodovka má přímé výstupy |
|
|
|
|
Napsal: Jí Budu potřebovat také něco obdobného pro chladič oleje převodovky jako je toto? Jiřik, copak ti to vede za hadičky do hlavního chladiče? ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jiřik, copak ti to vede za hadičky do hlavního chladiče? ;-) Nikdy jsem to nekoumal. Tím chceš říci že ten olej je nějak chlazenej přez vodní chladič?
|
|
|
|
|
Nevim jak je to uvnitř, myslim, že oddělené, případně olej má svoje trubky. Ale prostě ten hlavní chladič je skoro u všech amerik společný pro chlazení motoru a automatu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nevim jak je to uvnitř, myslim, že oddělené, případně olej má svoje trubky. Ale prostě ten hlavní chladič je skoro u všech amerik společný pro chlazení motoru a automatu. Toho jsem si nikdy nevšiml. Ale asi je to nedostačující když se používají ještě přídavné chladiče.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Toho jsem si nikdy nevšiml. Ale asi je to nedostačující když se používají ještě přídavné chladiče. jo jo xjohny má pravdu |
|
|
|
|
Na běžný provoz to stačí. Na svižnou jízdu po dálnici, nebo tahání nákladů je lepší pro převodovku to vytáhnout mimo. Prostě, když chceš víc výkonu, musíš víc chladit, to je tak všude. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Na běžný provoz to stačí. Na svižnou jízdu po dálnici, nebo tahání nákladů je lepší pro převodovku to vytáhnout mimo. Prostě, když chceš víc výkonu, musíš víc chladit, to je tak všude. Aha... Rozumím. Každopádně chladiče mám připravené oba. Takže chladit se bude jak převodovka tak i motor :d/
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mirek mi snad pomůže [-o<
|
|
|
|
|
Hele, včeras říkal, že podvozek levou zadní a tady najednou nepropojíš 2 hadičky? Normálně odpoj z hlavního chladiče hadičky co jdou z převodovky, kup fitinky a prodluž je k přídavnému chladiči. Horní hadičku zapoj do horní části přídavného, ale samozřejmě u téhle velikosti to je skoro jedno. Původní vstupy/výstupy z hlavního chladiče zašpuntuj. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hele, včeras říkal, že podvozek levou zadní a tady najednou nepropojíš 2 hadičky? Normálně odpoj z hlavního chladiče hadičky co jdou z převodovky, kup fitinky a prodluž je k přídavnému chladiči. Horní hadičku zapoj do horní části přídavného, ale samozřejmě u téhle velikosti to je skoro jedno. Původní vstupy/výstupy z hlavního chladiče zašpuntuj. Tak na výměně per není nic světového. Ale tady se budu muset poprat s nedostatkem místa za grilem kam proudí vzduch. Někam tam musím poskládat dva chladiče.
|
|
|
|
|
Tak prej se mám stavit na celnici pro ty rozdělovače, mě asi jebne |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak prej se mám stavit na celnici pro ty rozdělovače, mě asi jebne Dej Echo a večír jsem u tebe
|
|
|
|
|
A vlastně mam taky ty peníze na clo připravený stejně doma no Vidím to, že to dovezu domů až ve čtvrtek. Můžu ti to poslat poštou nebo se nějak dohodneme o víkendu.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A vlastně mam taky ty peníze na clo připravený stejně doma no Vidím to, že to dovezu domů až ve čtvrtek. Můžu ti to poslat poštou nebo se nějak dohodneme o víkendu.. U mě by to šlo v pátek.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK