Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:nechci rejpat ale nějaká divná pumpa ne ,palivovou pumpu má dneska každý auto s rokem výroby 1995 a víš ,to bychom teda na ulici měli slyšet jen ječení elektromotorů:d/ pumpy jsou v nadrzi proto nejsou slyset |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
sejki napsal:pumpy jsou v nadrzi proto nejsou slyset Pravda většinou jsou v nádrži ,někdy ale jen v zadu v kufru nebo pod podlahou, z vlastní skušenosti jaguár(:d/ ),ženy seat IBIZA,Můj Chevy Lumina jí měl pod levýma dveřma pod podlahou a dokud šla tak jsem ani nevěděl kde je a to nebyla prosím originální instalace. Abych to shrnul ,myslím si že pokud jí umístím na palivové vedení co nejblíže k nádrži apřišroubuju pružně ke kastli, tak to bude v pohodě a rozhodně jí nebudu slyšet.Pokud si jí někdo dá na podběh v motoru jak jsem to viděl i na youtube tak potom je to jasný. |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Najjednoduchsie je to vyriesit pomocou casovaca 555 a rele. Ak casovac nebude dostavat impulzy zo zapalovania napr. 3 s, vypne rele. Schemu zapojenia by mal dokazat navrhnut kazdy priemerny student elektrotechnickej priemyslovky. nakaldy do 50 korun. Ja som pouzil raz tu pumpu s regulatorom, co sa tu spominala, ale koli tomu ze som do auta daval nitro. A potreboval som 2 rozne tlaky paliva. Dal som tam 2 regulatory tlaku. Bola tak hlucna ze prehlusila zvuk velmi hlucnej V8. A to bola na silentblokoch. Jdu schánět nějakýho studenta,nevíkm co je to časovač 555,ani kde bych něco takového koupil. |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Je to takovej pěknej šváb, koupíš to v obchodu s elektrosoučástkama. Taky mě napadlo, že by šel vymyslet jednoduchej obvod s pamětí, ale to bych musel oprášit stará skripta ze školy :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Je to takovej pěknej šváb, koupíš to v obchodu s elektrosoučástkama. Taky mě napadlo, že by šel vymyslet jednoduchej obvod s pamětí, ale to bych musel oprášit stará skripta ze školy :) nějakej klopnej obvod jo? studentíku:d/ |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:nějakej klopnej obvod jo? studentíku:d/ A co spíš pointernetit jak to řeší ve stejném případě v americe? Třeba to oranžový Camaro od Hvězdy to el. plivové čerpadlo mělo.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Pravda většinou jsou v nádrži ,někdy ale jen v zadu v kufru nebo pod podlahou, z vlastní skušenosti jaguár(:d/ ),ženy seat IBIZA,Můj Chevy Lumina jí měl pod levýma dveřma pod podlahou a dokud šla tak jsem ani nevěděl kde je a to nebyla prosím originální instalace. Abych to shrnul ,myslím si že pokud jí umístím na palivové vedení co nejblíže k nádrži apřišroubuju pružně ke kastli, tak to bude v pohodě a rozhodně jí nebudu slyšet.Pokud si jí někdo dá na podběh v motoru jak jsem to viděl i na youtube tak potom je to jasný. Nebojsa, spravil som to tak ako popisujes. Problem je v tom ze hentie pumpy su inej konstrukcie ako tieto aftermarket... Kedysi som mal BMW 318i, K-jetronic 1981. Tam bolo na odpajanie pumpy presne to iste co som popisoval, rele s uz vstavanym klopnym obvodom 555.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ten brain storming ktery se tu kolem cerpadla rozpoutal se mi libi. Doufam ze to dotahnete do konce vcetne doporuceni nejakeho cerpadla. Chci ho koupit.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Nebojsa, spravil som to tak ako popisujes. Problem je v tom ze hentie pumpy su inej konstrukcie ako tieto aftermarket... Kedysi som mal BMW 318i, K-jetronic 1981. Tam bolo na odpajanie pumpy presne to iste co som popisoval, rele s uz vstavanym klopnym obvodom 555. Můžu prosím vědět jaký typ pumpy si na tu V8 použil? To relé s klopným obvodem (nevím jakým ) bych tedy měl mít i v jaguáru je to rok 82 a je to taky vstřikování Bosch regulace tlaku je podtlaková |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
|
|
|
|
|
Tenhle to má udělané, ale na mé gusto dost buransky. Ale kravál to dělá solidní. Jen co je pravda...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: Jí Tenhle to má udělané, ale na mé gusto dost buransky. Ale kravál to dělá solidní. Jen co je pravda... To je fakt randal. Nechapu co tam muze byt tak hlucne. Asi to ma ze srotaku, podle toho provedeni je to nejaky smudla. Mam podobny prepinac v Camaru take. Kdyz to videl Okolojedouci tak se malem smichy pocural. Ta pumpa od summitu je mozna nejaka Cina. Asi by bylo lepsi jit do Holley nebo jine zarucene znacky. Az bude cas tak se pokusim o hlucnosti neco najit u vyrobcu a nebo to primo u nich poptam.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:To je fakt randal. Nechapu co tam muze byt tak hlucne. Asi to ma ze srotaku, podle toho provedeni je to nejaky smudla. Mam podobny prepinac v Camaru take. Kdyz to videl Okolojedouci tak se malem smichy pocural.
Ta pumpa od summitu je mozna nejaka Cina. Asi by bylo lepsi jit do Holley nebo jine zarucene znacky. Az bude cas tak se pokusim o hlucnosti neco najit u vyrobcu a nebo to primo u nich poptam. Tahle by se mi tam teda líbila :d/ Holley
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Špatně čteš :-P The high quality construction results in a pump that is 4 to 14 dB quieter than competitors pumps |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:To je fakt randal. Nechapu co tam muze byt tak hlucne. Asi to ma ze srotaku, podle toho provedeni je to nejaky smudla. Mam podobny prepinac v Camaru take. Kdyz to videl Okolojedouci tak se malem smichy pocural.
Ta pumpa od summitu je mozna nejaka Cina. Asi by bylo lepsi jit do Holley nebo jine zarucene znacky. Az bude cas tak se pokusim o hlucnosti neco najit u vyrobcu a nebo to primo u nich poptam. Ale ten na tom videu tam ma Holley. Ta od Summitu je presne taka ista konstrukcia ...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Špatně čteš :-P The high quality construction results in a pump that is 4 to 14 dB quieter than competitors pumps A ze bys me to prelozil? ja neumim anglicky :-D edit: aha no tak to je na picu.... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:A ze bys me to prelozil? ja neumim anglicky :-D
edit: aha no tak to je na picu.... Že je to tišší než konkurenti čerpadla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To mi připomíná brigádu v JZD :-D
|
|
|
|
|
To mi připomíná brigádu v JZD :-D Upraveno moderátorem čtvrtek 3. prosince 2009 14:50:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To mi připomíná brigádu v JZD :-D taky je dobry vybrat to do ceho sezenes v pohode ND, viz ten filtr jestli ho pak v pohode sezenes az ho budes menit za jinej... |
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To mi připomíná brigádu v JZD :-D taky je dobry vybrat to do ceho sezenes v pohode ND, viz ten filtr jestli ho pak v pohode sezenes az ho budes menit za jinej... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK